Έλενα Ακρίτα The Podcast: Η χιονισμένη ντροπή του επιτελικού κράτους, ο Φουρθιώτης και η αξία της Φαίης Σκορδά

Η Έλενα Ακρίτα στο 15ο Podcast, εκτάκτως μια μέρα νωρίτερα, δηλώνει εξοργισμένη για την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους απέναντι στον χιονιά, συμβουλεύει όσους επλήγησαν να ρωτήσουν άμεσα δικηγόρο και προβλέπει ότι αυτή την κυβέρνηση θα την ρίξει στο τέλος ο Φουρθιώτης.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, εκτάκτως την Τρίτη, λόγω επικαιρότητας, εξοργίζεται με την ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους και καλεί τους πολίτες να μη μασήσουν από τις "εύκολες αποζημιώσεις" που πρότεινε ο πρωθυπουργός. Αναρωτιέται από πού κρατάει την κυβέρνηση ο Φουρθιώτης και υπερασπίζεται Σκορδά και Παπαδάκη από τη χυδαία επίθεση που δέχθηκαν από τον πρώην (πλέον) δικηγόρο του ιερέα που βίασε ανήλικη.

Τι θα ακούσεις στο 15ο επεισόδιο του Podcast:

Σηκώθηκε ο Μητσοτάκης και σαν να κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό είπε "θα δώσετε στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού από 2000 ευρώ". Γιατί από 2 και όχι από 5; Ρωτήστε δικηγόρο φίλοι μου.

Τα 2 χιλιάρικα είναι ποσό της πλάκας, με βάσει το τι μπορεί να διεκδικηθεί στα δικαστήρια. Να ρωτήσετε δικηγόρο για το αν θα μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση, αφού λάβετε αυτά τα λεφτά.

Δεν ξέραμε ότι πληρώναμε 2,80 στην Αττική όχι μόνο για διόδια, αλλά και για διανυκτέρευση.

Δεν μου λέτε κ. Μητσοτάκη. Για την Κατεχάκη, για τη Μεσογείων, για την ταλαιπωρία στα τρένα για τις διακοπές ρεύματος, θα τους αποζημιώσετε.

Είπαν στον κόσμο που εγκλωβίστηκε σε ακινητοποιημένο τρένο, να χτυπήσουν γειτονικά σπίτια για να πιουν νερο. Είναι κράτος αυτό;

Να μας μετρήσετε και μας τους δημοσιογράφους. Να δείτε ποιοι μιλήσαν και ποιοι έκαναν την πάπια στην εθνική αυτή τραγωδία.

Τελικά αυτή την κυβέρνηση, όπως πάνε τα πράγματα θα τη ρίξει ο Φουρθιώτης. Με τι τους κρατάει και τον έχουν Θεό.

Όταν πιάνεις τη λάσπη με τα γάντια, δεν λασπώνεται η λάσπη. Λασπώνονται τα γάντια. Ο ανεκδιήγητος δικηγόρος του βιαστή παπά, έβρισε τον Παπαδάκη και άφησε αιχμές για τη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά δούλεψε σκληρά με πείσμα και πάρα πολλά χρόνια. Πάλεψε να γίνει καλύτερη και έγινε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αφοσιωμένος στο επάγγελμά του και βγαίνει ο κάθε αχρείος να τον πιάσει στο στόμα του;

Ευζωΐα, σημαίνει να αντιμετωπίζεις τον άνθρωπο ως όλον, αυτό κάνει το Ow.gr.  Το ευ ζην είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια! Ρίξτε μια ματιά, θα σας αρέσει όσο και σε μένα.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

 

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ PODCAST ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ