Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Τα τσιρκοριάλιτι, ο Γλυκάνισος και η δίκαιη οργή της Αλεξανδράκη

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Τα τσιρκοριάλιτι, ο Γλυκάνισος και η δίκαιη οργή της Αλεξανδράκη

Η Έλενα Ακρίτα στο 45ο επεισόδιο του Podcast μιλάει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στα ριάλιτι, τους ανθρώπους που θυσιάζονται στο βωμό της τηλεθέασης και τους ρατσιστές που εξοργίστηκαν από τον "Γλυκάνισο".

ADVERTISING

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 45ο επεισόδιο του Podcast:

Βγάλανε σε ριάλιτι μια γυναίκα 80 ετών με μαγιό για να την κοροϊδέψουν σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Το όριο πρέπει να μπει στο ότι δεν κακοποιούμε κοινωνικές ομάδες.

Μας έδωσε κάποιος το κλειδί της κυρίας Αλεξανδράκη και με τα βρωμόχερά μας να λερώσουμε τον προσωπικό της χώρο;

Στην περίπτωση Μαυρικίου καθόλου δεν φταίνε τα πρωινάδικα. Μόνοι τους έκαναν υπερέκθεση της ζωής τους. Όταν λες 48 ώρες μετά τον γάμο "ήμασταν συνέχεια στο κρεβάτι". Συγγνώμη, δεν σας φταίνε οι άλλοι.

Ο σύντροφός μου Γ. Κυρίτσης έγραψε ένα σήριαλ με τον τίτλο "Γλυκάνισος", με θέμα τον έρωτα ενός Έλληνα και μιας προσφυγοπούλας. Ο οχετός που εξαπολύθηκε από τους ρατσιστές είναι απίστευτος.

Τα πανέμορφα κορίτσια του Ιράν, πετάνε τις μαντήλες και κόβουν τα μαλλιά τους. Γενναίες γυναίκες μέσα στο αυγό του φιδιού, τολμάνε να κάνουν κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα Podcast, Έλενα Ακρίτα, GNTM, Ιράν
SHARE:

24Media Network