Μια υπέροχη μουσική άνοιξη στην Ελλάδα

Μια υπέροχη μουσική άνοιξη στην Ελλάδα

Τα τηλεοπτικά παιχνίδια που υποτίθεται ότι βοηθούν νέα ταλέντα και η Eurovision ως "επιδόρπιο" στις επικείμενες υπέροχες μουσικές στιγμές μας

Όπως συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια στην χώρα μας, θα ζήσουμε πάλι υπέροχες μουσικές στιγμές.

Ξεκινάει το X-Factor, ένα από τα μουσικά παιχνίδια των τελευταίων 15 χρόνων που κατέστρεψαν την μουσική και βέβαια θα έλθει και το επιδόρπιο με την Eurovision που δεν έχει καμία σχέση μετά το 1980, έστω με το πανηγυράκι που είχε περιγράψει κάποτε γι' αυτήν ο Μάνος Χατζιδάκις.

Αυτά τα τηλεοπτικά παιγνίδια που υποτίθεται ότι βοηθούν νέα ταλέντα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων επέβαλλαν την βιομηχανοποιημένη ποπ.

Η Eurovision με την 'εισβολή' των νέων χωρών που αντιγράφουν ότι χειρότερο υπάρχει στην δυτική εμπορική μουσική, ισοπέδωσαν κάθε μουσικό αισθητήριο μιας ολόκληρης μουσικής γενιάς που δεν ξέρει τι πάει να πει καλή μουσική.

Θα περάσετε και πάλι ωραία παρακολουθώντας όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης να ασχολούνται με το X-factor και την Eurovision, καλή διασκέδαση.

* Συγγραφέας, μουσικός παραγωγός, συνδημιουργός του site #apotis4stis5, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μακροβιότερης καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής "πό τις 4 στις 5" στο Α' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ, τώρα είναι κάθε απόγευμα 6-8 στο Βήμα fm. Ο μοναδικός Έλληνας, μέλος του Rock & Roll Hall Of Fame.

SHARE: