Μπαταχτσήδες

Μπαταχτσήδες
Political leaders' debate on primary sector and agricultural policy in Athens, Greec on Jan. 18, 2017 / , 143 , - () , , , 18 , 2017 Menelaos Myrillas / SOOC

Το θέμα των πρώην βουλευτών, που "ξέχασαν" τα δάνειά τους θα διευθετηθεί. Η ζημιά όμως έχει γίνει και δεν φταίει η διαρροή, αλλά το ίδιο το γεγονός

Η υπόθεση των 25 πρώην βουλευτών, που δεν εξυπηρετούν άτοκα δάνεια ύψους 180.000 ευρώ, είναι ενδεικτική του πώς κάποιοι βλέπουν την συμμετοχή στα κοινά στην Ελλάδα.

Δυστυχώς για τον τόπο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι αυτοί εξαντλούν το δαιμόνιό τους και τις ιδέες τους στην ανεύρεση “παραθύρων” για να περνάνε όσο καλύτερα γίνεται.

Τουλάχιστον μπαίνει στη σωστή του διάσταση η μνημονιακή ρήση “τα φάγαμε όλοι μαζί”. Κάποιοι είχαν μεγαλύτερο κουτάλι και περισσότερες ευκαιρίες για φαγοπότι και κάποιοι συμμετείχαν κυρίως στην πληρωμή του λογαριασμού, όταν το πάρτι τελείωσε.

Η παραπομπή του ζητήματος στις αρμόδιες ΔΟΥ, πιθανότατα θα φέρει και τη διευθέτησή του, ωστόσο το γεγονός παραμένει και η συγκυρία, επιτείνει την οργή των πολιτών.

Όσο για τη δυσφορία του προέδρου της Βουλής σχετικά με τη διαρροή του θέματος στα ΜΜΕ, που σύμφωνα με τον ίδιο “ενεργοποιούν με λάθος τρόπο τα απολιτίκ ένστικτα του κόσμου”, ο κ. Βούτσης κάνει λάθος.

Δεν φταίει η αποκάλυψη, αλλά το ίδιο το γεγονός.

*Του Μάνου Χωριανόπουλου, Διευθυντή Σύνταξης του NEWS 247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα