Τελος στην ανοχή

Τελος στην ανοχή

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μέλος της Χρυσής Αυγής, φέρεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και όχι ως μέλος κόμματος. Οφείλουμε όλοι να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να μην ξεχνάμε ότι κάτω από την ελληνική σημαία, οι χρυσαυγίτες  κρύβουν αγκυλωτούς σταυρούς

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο, η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, η επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη μπροστά στις κάμερες, το χτύπημα στο ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι τραμπουκισμοί, οι χυδαιότητες και οι ρατσιστικές δηλώσεις μέσα και έξω από τη Βουλή: η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα – είναι μια εγκληματική οργάνωση και το δείχνει.

Εδώ και πέντε χρόνια εκμεταλλεύεται την οικονομική και κοινωνική κρίση. Σπέρνει και ευαγγελίζεται τη βία – και με κάθε ευκαιρία, θέλει να προκαλεί.

Το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια, δεν εκπλήσσει κανέναν – στην πραγματικότητα, απλώς επιβεβαιώνει τα όσα ήδη ξέραμε : Ένα νεοφασιστικό μόρφωμα  ασχημονεί εντός του  κοινοβουλίου – και δυστυχώς , η μεν Δικαιοσύνη  δεν έχει ακόμη καταφέρει να ολοκληρώσει την εκδίκαση της εγκληματικής Οργάνωσης, τα δε κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν έχουν διαμορφώσει μία κοινή πολιτική απάντηση.

Δεν πρέπει να γελιέται και κυρίως, να ξεχνάει κανείς. Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική οργάνωση που ντύνεται τον πατριωτικό μανδύα για να αυξήσει την επιρροή της. Τελευταία, μπορεί οι σβάστικες να κρύφτηκαν – κάτω όμως από την ελληνική σημαία, οι χρυσαυγίτες  κρύβουν αγκυλωτούς σταυρούς.

(Φωτογραφια: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα