Το μήνυμα των δρόμων

Το μήνυμα των δρόμων

Παρά τις δυσκολίες και τα χρονοδιαγράμματα προλαβαίνουμε και έργα μπορούν να γίνουν, αρκεί να αφεθούν αυτοί που πρέπει, να κάνουν τη δουλειά τους

Η παράδοση σε λειτουργία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων μέχρι τις 31 Μαρτίου, με κάποιες μικροκαθυστερήσεις και κάποια τμήματα που θα μείνουν εκτός προς το παρόν, είναι ένα σημαντικό γεγονός εν μέσω οξύτατης κρίσης.

Αναφερόμαστε στους δρόμους Κορίνθου – Πατρών, Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Ράχες Φθιώτιδος – Κλειδί Ημαθίας και Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), στο μεσαίο τμήμα της (Ξυνιάδα – Τρίκαλα).

Δεν είναι φυσικά το θέμα της κορδέλας και του “φαίνεσθαι”, ούτε το προφανές που το καταλαβαίνει κάθε πολίτης δηλαδή το ζήτημα του γρήγορου και κυρίως ασφαλούς ταξιδιού.

Πρόκειται για ένα οικονομικό γεγονός, που σε βάθος χρόνου θα έχει αποτελέσματα και για τις γύρω από τους δρόμους περιοχές και για τη χώρα στο σύνολό της.

Και το σημαντικότερο. Είναι και ένα μήνυμα προς όλους, ότι παρά τις δύσκολίες και τα χρονοδιαγράμματα προλαβαίνουμε και έργα μπορούν να γίνουν σε αυτή τη χώρα, αρκεί να υπάρχει βούληση και αρκεί να αφεθούν αυτοί που πρέπει, να κάνουν τη δουλειά τους.

*Του Μάνου Χωριανόπουλου, Διευθυντή Σύνταξης του NEWS 247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα