Οι εγκληματικές οργανώσεις ανήκουν στη φυλακή, όχι στη Βουλή

Επίθεση με τέσσερις τραυματίες στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Φαβέλα" στον Πειραιά. Συγκεκριμένα ομάδα 30 ατόμων ατόμων εισέβαλετο απόγευμα κρατώντας λοστούς, καδρόνια και καπνογόνα. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επίθεση με τέσσερις τραυματίες στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Φαβέλα" στον Πειραιά. Συγκεκριμένα ομάδα 30 ατόμων ατόμων εισέβαλετο απόγευμα κρατώντας λοστούς, καδρόνια και καπνογόνα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η νέα δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά του κοινωνικού χώρου Φαβέλα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό της δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα, δείχνει ότι το φίδι έχει ακόμη δόντια

Η νέα δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά του κοινωνικού χώρου Φαβέλα στον Πειραιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό της Ελευθερίας Τομπατζόγλου, δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα, αποδεικνύει ότι το φίδι του ναζισμού έχει ακόμη δόντια και παραμένει θρασύ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φασίστες επιτίθενται στο συγκεκριμένο χώρο. Η Φαβέλα είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση στις 29 Αυγούστου του 2017 και στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων για την επίθεση είχαν βρεθεί όπλα και ναζιστικά σύμβολα. Αλλά το αυτί κανενός δεν ίδρωσε ως φαίνεται. Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση δικηγόρος που έχει αναλάβει στη δίκη της ΧΑ.

Μη βιαστούν ορισμένοι δήθεν “νοικοκυραίοι” να αδιαφορήσουν για την επίθεση θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα “επεισόδιο” μεταξύ “δύο άκρων” κατά την αγαπημένη ρητορική ορισμένων δήθεν φιλελεύθερων με ακροδεξιές συμπάθειες. Ούτε επεισόδιο ήταν, ούτε για το ποδόσφαιρο έγινε. Το γεγονός δε ότι στα θύματα και δη βαρύτατα τραυματισμένη συγκαταλέγεται η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, ενώ η δίκη της ΧΑ ακόμη (!) συνεχίζεται, δημιουργεί προβληματισμό για το στόχο της επίθεσης. Πού ήταν μία επίθεση ξεκάθαρα δολοφονική.

Όλα αυτά την ώρα που δημοσκόπηση φέρνει το νεοναζιστικό μόρφωμα ξανά στη θέση του τρίτου κόμματος. Δε μάθαμε τίποτα από το αίμα που ήδη χύθηκε; Αν υπάρξει κι άλλος νεκρός, θα είναι αθώοι του αίματος όσοι χαρίζουν την ψήφο, που τους δίνει η Δημοκρατία, σε εκείνους που θέλουν να την καταργήσουν;

Η ΧΑ δεν είναι ένα κόμμα για να δώσει κανείς ελαφρά τη καρδία ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα, γιατί είναι ο ιδεολογικός κληρονόμος αυτών που πρόδωσαν την πατρίδα στους ναζί. Δεν ενδιαφέρεται για τον φτωχό, γιατί είναι αυτοί που λένε μεγάλα λόγια αλλά στήριξαν κάθε νομοθετική διάταξη για το ΤΑΙΠΕΔ και υπέρ συμφερόντων. Δεν την ενδιαφέρει τίποτα, παρά μόνο να έχει σκλάβους στην εγκληματική της οργάνωση.

Νεοναζιστικά μορφώματα δεν ανήκουν στη Βουλή. Ανήκουν στη φυλακή. Για το δεύτερο θα αποφασίσει (κάποια στιγμή, ελπίζουμε) η Δικαιοσύνη. Το πρώτο πρέπει να το διασφαλίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι. Που δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουν ακόμη και σε εγκληματικά ναζίδια να τους πιάνουν κορόιδα.

*Η Βίκυ Σαμαρά είναι αρχισυντάκτρια πολιτικού του News 24/7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση χρυσαυγιτών στη Φαβέλα: Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα

'Τη χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι': Έτσι έδρασαν οι χρυσαυγίτες στη Φαβέλα

ADVERTISING

SHARE: