Δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ η αποφυλάκιση Φλώρου

Δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ η αποφυλάκιση Φλώρου
Φωτό αρχείου: Ο Αριστείδης Φλώρος αποχωρεί από τα δικαστήρια. Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ που μας τρέλανε στη νομιμότητα και μέχρι τελευταία στιγμή έτρεχε ασθμαίνωντας να ψηφίσει τον νέο Ποινικό Κώδικα, διαρρηγνύει τα ερυθρά ιμάτια του γιατί με δικό του νόμο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος!

Η τέχνη της παραπλάνησης είναι παλιά, αλλά δείχνει κάθε φορά νέα όταν εκείνοι που την εφαρμόζουν έχουν προηγουμένως φροντίσει να τη χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κατασκευάσουν μια παράλληλη πραγματικότητα. Κάπως έτσι κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατώντας όσους είχαν ανάγκη να ζουν σε μια παράλληλη Ελλάδα. Κι αν κρίνουμε από την ανακοίνωση του της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την αποφυλάκιση Φλώρου, είναι προφανές ότι απευθύνονται σε όλους όσοι επιμένουν να ζουν σ’ ένα παράλληλο σύμπαν ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να υπάρχει γιατί υπάρχουν.

Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ που μας τρέλανε στη νομιμότητα και μέχρι τελευταία στιγμή έτρεχε ασθμαίνοντας να ψηφίσει τον νέο Ποινικό Κώδικα, διαρρηγνύει τα ερυθρά ιμάτια του γιατί με δικό του νόμο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! Και μάλιστα εγκαλεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γιατί είναι παρούσα στον τόπο του εγκλήματος. Για να καταλάβετε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν υποθέσουμε ότι διέπραξε «έγκλημα», κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία γιατί ως αυτόπτης μάρτυς δεν προσπάθησε να τον αποτρέψει!

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε πολύ καλά τι θα συμβεί και γι αυτό επέμεινε να ψηφίσει άρον- άρον πριν το κλείσιμο της βουλής το νέο Ποινικό Κώδικα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αλλά η Κουμουνδούρου δεν αρκέστηκε στην παλιά της τέχνη κόσκινο. Πρόσθεσε στην ανακοίνωση της, μέρος των αποθεμάτων  θράσους και φαιδρότητας που επιμελώς συγκέντρωνε στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Αφού μας είπε ότι η αποφυλάκιση προκαλεί το «Πανελλήνιο»(!), στοχοποιεί τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου περίπου ως… ηθικό αυτουργό της αποφυλάκισης!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ωρυόμενος ή μη, δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε. Όχι γιατί ως κλέφτης φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, αλλά γιατί έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να συνεχίσει να διασκεδάζει με τα κωμικοτραγικά καμώματα της ηγεσίας του. Πολύ σύντομα θα αλλάξουν όλα αυτά τα προβληματικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα «handmade by SYRIZA”   που αποφυλακίζουν καταδικασμένους για κακουργήματα και τότε το «Πανελλήνιο» θα έχει πλήρη εικόνα για το ποιοι κυβερνούσαν τη χώρα και με ποιές μεθόδους.

Σε κάθε περίπτωση και για όσους δεν κατάλαβαν πως αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος, οι δικηγόροι του έκαναν χρήση του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιουλίου. Εν ολίγοις το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφυλάκισε με περιοριστικούς όρους, κατ’ εφαρμογή των νέων ποινών που ισχύουν με τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, τον καταδικασθέντα με τον Ποινικό Κώδικα της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αριστείδης Φλώρος είχε αποφυλακιστεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο με περιοριστικούς όρους, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους υγείας που όμως αποκαλύφθηκε πως χρησιμοποιήθηκαν πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά. Τότε, όμως, το «Πανελλήνιο» δεν είχε συγκλονιστεί. Ίσως γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φρόντιζε να ταΐζει το «Πανελλήνιο» με άλλες υποθέσεις με… «καρδερίνες». Όλα όμως στην ώρα τους…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα