Εκλογικοί προβληματισμοί (Βουλευτικές 2012) 2ο μέρος

Εκλογικοί προβληματισμοί (Βουλευτικές 2012) 2ο μέρος

Στο χέρι μας είναι να δώσουμε φωνή σε ανθρώπους που δεν έχουν την πολιτική για επάγγελμα. Διαβάστε το άρθρο της Ζωής Καραπαναγιώτη

Είναι καταπληκτικό αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες… όσο πλησιάζει η μέρα της κάλπης, βλέπεις και ακούς απίθανα πράγματα να γίνονται και να λέγονται !!!

Η Χρυσή Αυγή σνομπάρει πρόσκληση ηλεκτρονικού ΜΜΕ και δια- μηνύει, ότι, θα εμφανιστεί (εφόσον κληθεί), μόνο σε κρατικό ΜΜΕ!!!

Η Νεολαία που ήδη πληρώνει, τα, των μνημονίων, όταν ρωτιέται τι θα ψηφίσει, απαντά τρελά – Καμένο η Τσίπρα – εν συνεχεία βλέποντας την έκπληξη σου, σου εξηγεί ότι ούτως η άλλως, τίποτα δεν θα αλλάξει, τα μεγάλα κόμματα θα μπουν στην Βουλή θα ξανα-παίξουν το γνωστό έργο, οπότε γιατί να πάει χαμένη η ψήφος σε μικρά κόμματα και να μην ενισχύσουν αυτούς που φωνάζουν για την Ελλάδα, πας να επιχειρηματολογήσεις , ότι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά και σε προλαβαίνουν …. πετώντας στα μούτρα σου το νόμο Παυλόπουλου.

Νόμος Παυλόπουλου κομμένος, ραμμένος, για να μη πω και συμφω-νημένος, από και για τα δύο κόμματα !!!

Έχουμε λοιπόν…. ηλικιωμένοι και ανυπεράσπιστοι Χ.Α.

Νεολαία που από την απελπισία της, αντί να ψαχτεί και να ψάξει, παρόλο που είναι η γενιά του διαδικτύου, ψηφίζει -Καμένο η Τσίπρα- για τους παραπάνω λόγους.

Δεν ξέρω/δεν απαντώ ο μεγάλος άγνωστος Χ, αυτόν λοιπόν προσπαθούν να προσηλυτίσουν τα μεγάλα κόμματα.

Δεν είναι δυνατόν ; Δεν μπορεί έστω και την ύστατη στιγμή, να μην είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας, να ψάξουμε να διαβάσουμε και να καταφέρουμε ν’ ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της κάλπης.

Στο χέρι μας είναι να δώσουμε φωνή σε ανθρώπους που δεν έχουν την πολιτική για επάγγελμα, αλλά εργάζονται πραγματικά και ενώ υφίστανται τις συνέπειες ενός σάπιου συστήματος, δεν καταφεύγουν στις πάσης φύσεως λαμογιές και τεχνάσματα για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος όλων μας.

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας (F.Engels)

* Η Ζωή Καραπαναγιώτη σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ζωγραφική. Επί 13 χρόνια ήταν επικεφαλής του εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΛΥ-ΚΑΒΗΤΤΟΣ» με έντονη δράση στα κοινά με την τοπική αυτοδιοί-κηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα