Χριστουγεννιάτικο χωριό με φώτα από τη Disney συγκέντρωσε χρήματα για άρρωστα παιδιά

Χριστουγεννιάτικο χωριό με φώτα από τη Disney συγκέντρωσε χρήματα για άρρωστα παιδιά
youtube disney parks

Η Disney δάνεισε 3,2 εκατ. λαμπιόνια σε μία φιλανθρωπική οργάνωση, για το ευφάνταστο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό τους.Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό 89 στρεμμάτων, στήθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, έχοντας δανειστεί όλα τα φώτα του που το έκαναν ξεχωριστό από την Disney, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με σοαβρές ασθένειες.

Στο χωριό συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ένα γιγαντιαίο μανιτάρι, ένα διαστημόπλοιο παλάτι και ένα γιγαντιαίο ανάποδο κουτί παιχνιδιών. Ο νυχτερινός ουρανός λάμπει κυριολεκτικά, ως μέρος του “Night of a Million Lights”, ενός σόου αποτελούμενου από περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια φωτάκια!

Το “Give Kids The World”, είναι ένα μη κερδοσκοπικό θέρετρο που προσφέρει διακοπές σε άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους και άνοιξε τον Νοέμβριο. Τα έσοδά του θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών, ξεκινώντας την δράση του τον Ιανουάριο του 2021.

Μια σήραγγα μήκους 45 μέτρων και ένα ολόκληρο γήπεδο μίνι γκολφ αποτελούν μέρος των 45 βιλών που έχουν φωτιστεί με φώτα δανεισμένα από το Walt Disney World Resort.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, από το 1986, βοηθάει περισσότερες από 8.000 οικογένειες και από τις 50 πολιτείες της Αμερικής, αλλά και σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο ετησίως, σύμφωνα με το Good News Network.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό αναμένεται να κερδίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2021 που θα λειτουργήσει.

Δείτε το εντυπωσιακά φωτισμένο χριστουγεννιάτικο χωριό με τα 3,2 εκατομμύρια φωτάκια του!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα