​Έξυπνο σκυλί εξαπατά τον ιδιοκτήτη του – Τρώει μπισκότο και το αντικαθιστά με άλλο

​Έξυπνο σκυλί εξαπατά τον ιδιοκτήτη του – Τρώει μπισκότο και το αντικαθιστά με άλλο
TikTok @lilylikecat

Αφού ο ιδιοκτήτης δώσει εντολή να μην φάει την λιχουδιά και φύγει από το δωμάτιο, ένας πονηρός σκύλος γίνεται viral, αφού κατάφερε να αντικαταστήσει το σνακ με ένα άλλο.

Σε ένα αξιολάτρευτο βίντεο που πολύ γρήγορα έγινε viral στο TikTok, το golden retriever “δοκιμάζεται” από τον ιδιοκτήτη του που αφήνονει σνακ στο τραπέζι αλλά του δίνει την εντολή να μην το φάει.

Το αξιολάτρευτο και πονηρό κατοικίδιο ζώο, αφού καταβροχθίσει το σνακ, κατευθύνεται στη συνέχεια στο συρτάρι όπου ο ιδιοκτήτης του αποθηκεύει τα μπισκότα, το ανοίγει με άνεση και αντικαθιστά το μπισκότο που κανονικά δεν έπρεπε να φάει, πριν από την επιστροφή του ιδιοκτήτη στο δωμάτιο.

Το ύπουλο τέχνασμα έχει καταγραφεί στην κάμερα καθώς ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να αναδημιουργήσει το κόλπο που έγινε viral μεταξύ γονέων και των μικρών τους νωρίτερα φέτος.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο TikTok , αλλά εκτοξεύθηκε αφότου εμφανίστηκε και στο Twitter. Έχει προβληθεί περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με την daily mail.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version