ΗΠΑ: Δασκάλα μάλαμα δίνει στους μαθητές της το πιο σημαντικό εφόδιο

ΗΠΑ: Δασκάλα μάλαμα δίνει στους μαθητές της το πιο σημαντικό εφόδιο
Instagram@katiebooser

Μια δασκάλα από την Καλιφόρνια κατέκτησε το διαδίκτυο με την θετική της ενέργεια μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο η ίδια φωνάζει με τους μαθητές της εμψυχωτικές φράσεις.

Η Katie Booser, μια δασκάλα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εμφανίζεται σε ένα βίντεο μαζί με τους μικρούς μαθητές της, να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους, πριν από ένα τεστ που έχουν να γράψουν.

Η Booser, όπως αναφέρει το CNN, είναι μια 34χρονη δασκάλα στο δημοτικό σχολείο Franklin της Santa Barbara της Καλιφόρνια, η οποία θέλει να δώσει στους μαθητές τα εργαλεία για μια επιτυχημένη ζωή.

Η 34χρονη δασκάλα έχει αφιερώσει συγκεκριμένο χρόνο στα μαθήματά της για ένα εμψυχωτικό μήνυμα, που έγραψε η ίδια για τους μαθητές, ώστε να το φωνάζουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση πριν από κάθε τους διαγώνισμα.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Instagram, η δασκάλα και οι μικροί μαθητές της, φωνάζουν με ενθουσιασμό:

“Πιστεύω στον εαυτό μου. Πιστεύω πως μπορώ. Πιστεύω ότι θα βάλω τα δυνατά μου. Πιστεύω ότι είμαι τέλειος. Πιστεύω σε εμένα. Μολύβια επάνω. Είμαι δυνατός. Είμαι έξυπνος. Είμαι ικανός. Είμαι ένας μαθηματικός. Θα περάσω το τεστ. Έτοιμος. Σταθερά. Πάμε.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα