ΗΠΑ

ΗΠΑ: Έδωσε το νεφρό της στον αστυνομικό που την είχε συλλάβει

Η Jocelynn James και ο Terrell Potter
Η Jocelynn James και ο Terrell Potter GLOMEX

Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, η οποία άφησε πίσω το παρελθόν και δώρισε το νεφρό της στον αστυνομικό που την είχε συλλάβει πριν από χρόνια.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, η οποία προσέφερε τον νεφρό της για μεταμόσχευση, στον αστυνομικό που την είχε συλλάβει πριν χρόνια.

Η Jocelynn James είχε καταλήξει αρκετές φορές στη φυλακή λόγω χρήσης οπιοειδών από τον αστυνομικό Terrell Potter, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο όταν έμαθε μέσω των social media, ότι αυτός χρειαζόταν έναν νεφρό, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην τον βοηθήσει. Άλλωστε, θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να αλλάξει ζωή, ούσα νηφάλια εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Potter θα έπρεπε να περιμένει 7-8 χρόνια για να βρεθεί νέο όργανο.

"Πέταξα το τηλέφωνό μου και το Άγιο Πνεύμα μου είπε τότε ότι είχα το νεφρό αυτού του ανθρώπου", είπε η James. "Αν με ρωτούσες 100 ονόματα ποιος μπορεί να μου δώσει νεφρό, το όνομά της δεν θα ήταν στη λίστα. Είναι απίστευτο ότι ήταν πρόθυμη να το κάνει" τόνισε από την πλευρά του ο Potter. Η δωρεά και η μεταμόσχευση έγινε τον Ιούλιο, με τους δύο τους να είναι καλά στην υγεία τους.

"Κάνω απλώς αυτό που μου είπε ο Θεός να κάνω, να του δώσω το νεφρό μου", είπε η James.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: