ΗΠΑ: Μια ολόκληρη πόλη επισκεύασε δωρεάν το σπίτι ηλικιωμένης

facebook

Μια 72χρονη στις ΗΠΑ ούτε που φανταζόταν τι θα συνέβαινε όταν κάλεσε στο σπίτι της έναν ηλεκτρολόγο για να της επισκευάσει μια λάμπα. Σε λίγες μέρες είδε το σπίτι της καινούργιο.

Η 72χρονη Γκλόρια Σκοτ ζεί στην πόλη Woburn, στη Μασαχουσέτη με πενιχρό εισόδημα και το σπίτι της είχε να συντηρηθεί πολλά χρόνια.

Όταν όμως κάποια στιγμή κάηκε η κεντρική λάμπα, δεν μπορούσε να μείνει στο σκοτάδι. Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο για να την επισκευάσει, παρά το γεγονός οτι θα της έλειπαν τα χρήματα.

Ο Τζον Κίνι έφτασε στο σπίτι και εκτός απο τη λάμπα αντίκρισε ένα σωρό ζημιές. Έλειπαν κι άλλα φώτα, οι βρύσες ήταν χαλασμένες. Εφτιαξε τη λάμπα κι έφυγε. Το μυαλό του όμως έμεινε εκεί, στην εικόνα του σπιτιού που αντίκρισε.

Πολύ σύντομα επέστρεψε στο σπίτι και άρχισε τις επισκευές, χωρίς να ζητήσει χρήματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δημιούργησε μια σελίδα στο facebook μέσω της οποίας ζητούσε τη βοήθεια των κατοίκων της πόλης για την επισκευή του σπιτιού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εκπληκτική. Το σπίτι της 72χρονης απέκτησε νέα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα, νέους τοίχους και παράθυρα, σκαλοπάτια, ταβάνια και βεράντα.

Μάλιστα ενώ οι συμπολίτες της μαστόρευαν στο σπίτι, κάποιοι άλλοι τους έφερναν φαγητά.

Η γιαγια δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί για την βοήθεια "Δεν μπορείτυε να καταλάβεται την ευγνωμοσύνη μου" τους έλεγε συγκινημένη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΗΠΑ