ΗΠΑ: Βίντεο αστυνομικού σκύλου που βγαίνει από νοσοκομείο έκανε πάνω από 41 εκατ. προβολές στο Tik Tok

ΗΠΑ: Βίντεο αστυνομικού σκύλου που βγαίνει από νοσοκομείο έκανε πάνω από 41 εκατ. προβολές στο Tik Tok

Η ιστορία του Άρλο, του αστυνομικού σκύλου που τραυματίστηκε με 2 σφαίρες και γλίτωσε από θαύμα. Τα social media τον λατρεύουν.

Ένας σκύλος της αμερικανικής αστυνομίας με πάνω από 1,5 εκατομμύρια φαν στο Tik Tok βγήκε από το νοσοκομείο στην Ουάσινγκτον και επέστρεψε στο σπίτι του, αφου είχε δεχθεί 2 σφαίρες υπηρετώντας το καθήκον του.

Ο Άρλο, της μονάδας Κ-9 του Σερίφη της επαρχίας Thurston, τραυματίστηκε στις 13 Ιανουαρίου.

Ο τριών ετών σκύλος δέχτηκε σφαίρα κοντά στη σπονδυλική στήλη και στο πόδι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών. Οι γιατροί του έδωσαν πιθανότητες 60% να τα καταφέρει.

“Είναι θαύμα που επέζησε”, σχολίασε ο γιατρός Jen Warnock, ο ορθοπεδικός κτηνίατρος που επιδιόρθωσε την οστική βλάβη στους σπονδύλους του Άρλο.

Ο Άρλο, που εντάχθηκε στη μονάδα το 2019, έχει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και 67.000 ακόλουθους στο Instagram.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στο λογαριασμό του, με τον Άρλο να αποχωρεί από το νοσοκομείο μετά την επιτυχημένη επέμβαση έχει προβληθεί πάνω από 41 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα