Καναδάς: Τα δωρεάν λουλούδια που φέρνουν χαμόγελα στους ηλικιωμένους

Καναδάς: Τα δωρεάν λουλούδια που φέρνουν χαμόγελα στους ηλικιωμένους
Facebook@TreenaInnes

Μία γυναίκα από τον Καναδά μοιράζει δωρεάν μπουκέτα με λουλούδια σε ηλικιωμένους που ζουν σε κέντρα φροντίδας, για να τους δώσει χαρά μέσα στην πανδημία.

Η Treena Innes, μια γυναίκα από τον Καναδά, ξεκίνησε μια πρωτοβουλία που ονομάζεται Μπουκέτα για τον Μπάμπα, για να μοιράσει χαρά στους ηλικιωμένους που ζουν σε κέντρα φροντίδας.

Η Treena, όπως αναφέρει το CBC, μοιράζει μπουκέτα λουλουδιών σε ηλικιωμένους που ζουν σε γηροκομεία, για να μην νιώθουν μόνοι τους, καθώς ζουν απομονωμένοι από τον κόσμο λόγω της πανδημίας.

Facebook@TreenaInnes

Πρόκειται για μια σχετικά νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που τον τελευταίο καιρό έχει παραδώσει περισσότερα από 50 μπουκέτα σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που νοσολεύονται σε νοσοκομεία.

Facebook@TreenaInnes

“Η ευγένεια διαδίδει την καλοσύνη και είχε ένα αποτέλεσμα χιονοστιβάδας, από ανθρώπους που κάνουν καλό ο ένας για τον άλλον σε αυτόν τον τρελό, τρελό χρόνο”, είπε η ίδια στο CBC.

Κάθε μπουκέτο έχει μια χειρόγραφη λεπτομέρεια, η οποία μεταφέρει ένα όμορφο μήνυμα. “Όπου ανθίζουν λουλούδια, ανθίζει και η ελπίδα”, γράφει σε μία από τις κάρτες η Treena.

Facebook@TreenaInnes

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version