ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός - Ιταλία: Γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους κι ετοιμάζονται για γάμο

Κορονοϊός - Ιταλία: Γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους κι ετοιμάζονται για γάμο
INSTAGRAM

Ο Michele και η Paola γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν απο τα μπαλκόνια τους την περίοδο της καραντίνας. Η ρομαντική ιστορία τους εκτυλίσσεται στη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και η Ιουλιέτας.

Ένα ζευγάρι στην Ιταλία που γνωρίστηκε κατα τη διάρκεια της καραντίνας την περασμένη άνοιξη είναι πλέον αρραβωνιασμένο κι ετοιμάζεται για γάμο στην ίδια πόλη όπου εκτυλίσσεται η ιστορία του Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Για τον Michele D'Alpaos, 38 ετών, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος όταν είδε απο το μπαλκόνι του σπιτιού του την 40χρονη Paola Agnelli, καθώς περπατούσε στη βεράντα του διαμερίσματός της στη Βερόνα.

Όπως είπε στο CNN, "ήταν απόγευμα της 17ης Μαρτίου, όταν αναγκάστηκα να δουλέψω από το σπίτι λόγω του lockdown. Είδα αυτό το όμορφο κορίτσι, την Πάολα. Έπρεπε να την γνωρίσω".

Το ζευγάρι ζούσε σε διπλανά κτίρια σχεδόν όλη τη ζωή του, αλλά ποτέ δεν είχαν συναντηθεί. Ο κορονοϊός όμως τους έφερε κοντά. Εκείνο το απόγευμα, ενώ η αδερφή της έπαιζε βιολί στο μπαλκόνι τους, όπως έκανε κάθε βράδυ για να ψυχαγωγήσει τους γείτονες, η Paola είδε τον Michele. "Σκέφτηκα αμέσως, 'τι όμορφο αγόρι'" είπε στο CNN.

Ο Michele γνώριζε την αδερφή της στο γυμναστήριο και ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Michele ακολούθησε και την Paola.

Αρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και όπως λέει "καταλήξαμε να κουβεντιάζουμε μέχρι αργά το βράδυ". Κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες και οι νύχτες αλλά δεν μπορούσαν να βρεθούν απο κοντά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Michele από το να γράψει το όνομά της σε ένα σεντόνι και να το κρεμάσει από την ταράτσα της πολυκατοικίας του, ωστε να της δείξει την αγάπη του.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία οι δυο κατάφεραν να συναντηθούν σε ένα πάρκο κοντά στα σπίτια τους.

"Δεν μιλήσαμε καν, καθίσαμε σε ένα παγκάκι και φιλιόμασταν για μισή ώρα σαν έφηβοι", είπε ο Michele.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κι ετοιμάζεται για γάμο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για την τοποθεσία ή την ημερομηνία. Ο Michele είπε οτι το έργο του Σαίξπηρ βασίζεται σε δύο αντίπαλες οικογένειες και η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας "τελειώνει σε τραγωδία, με τους δύο να αυτοκτονούν".

"Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία μας έχει καλύτερο τέλος από τη δική τους".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία, Κορονοϊός
SHARE: