Κορονοϊός – Ιταλία: Το προπονητικό κέντρο της σκουάντρα ατζούρα δέχτηκε τους πρώτους ασθενείς

Κορονοϊός – Ιταλία: Το προπονητικό κέντρο της σκουάντρα ατζούρα δέχτηκε τους πρώτους ασθενείς

Το προπονητικό κέντρο της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε νοσοκομείο και την Δευτέρα υποδέχτηκε τους πρώτους ασθενείς του κορονοϊού.

Το Κοβερτσιάνο έχει συνδεθεί στο μυαλό όλων με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας καθώς είναι το προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί την σκουάντρα ατζούρα όταν προετοιμάζεται για τους αγώνες της, όμως τώρα οι ανάγκες της χώρας είναι διαφορετικές ελέω κορονοϊού και το ποδόσφαιρο τίθεται στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Έτσι, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που έχει στην κατοχή της τη συγκεκριμένη έκταση, την παραχώρησε με χαρά στην ιταλική κυβέρνηση, για να μετατραπεί έτσι το ξενοδοχείο σε υγειονομική μονάδα και να φιλοξενήσει ασθενείς του κορονοϊού.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτές τις ημέρες θα διακομιστούν σε αυτό 14 ασθενείς από γηροκομείο της Φλωρεντίας, με τους 4 να φτάνουν τη Δευτέρα και τους άλλους 10 να αναμένεται να αφιχθούν στο νοσοκομείο την Τρίτη και την Τετάρτη, για να δεχτούν την αναγκαία περίθαλψη.

Όλοι οι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί αλλά θετικοί στον Covid-19, με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως οι εγκαταστάσεις έχουν πλέον 54 κρεβάτια για να φιλοξενήσουν ανάλογο αριθμό ασθενών.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα