Κορονοϊός: Οδηγός της Google για τη μάχη κατά του ιού

Κορονοϊός: Οδηγός της Google για τη μάχη κατά του ιού
Το doodle της Google Google

Το doodle της Google στέλνει παγκοσμίως το ηχηρό μήνυμα "Μείνε σπίτι. Σώσε ζωές: Σταμάτα τον κορονοϊό", ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας.

Με ένα  ιδιαίτερο doodle στέλνει η Google το δικό της μήνυμα στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως.

Το doodle της Google, σήμερα Σάββατο (04/4), έχει τίτλο “Μείνε σπίτι. Σώσε ζωές: Σταμάτα τον κορονοϊό” και παρουσιάζει εικόνες από δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς στο σπίτι, εφόσον στην πλειονότητα των χωρών έχει επιβληθεί υποχρεωτική καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμός. 

Συγκεκριμένα, στις εικόνες παρουσιάζεται το διάβασμα ενός βιβλίου, το άκουσμα και παίξιμο μουσικής, η σωματική άσκηση, αλλά και η επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα, μέσω των τηλεπικοινωνιών, που μπορούν να μας κρατήσουν σε επαφή με τους συνανθρώπους μας, τους συγγενείς και τους φίλους μας. 

Μάλιστα, πατώντας στο doodle της Google, μεταφερόμαστε αυτόματα σε επίσημες ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες για τον κορονοϊό και από τις οποίες μπορεί να ενημερωθεί κανείς για τον Covid-19 και να λάβει οδηγίες ή συμβυλές, καθώς και να διαβάσει ερωτήσεις και απαντήσεις για τον ιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version