Κορονοϊός: Πορτρέτο του Ντόντσιτς σε δημοπρασία για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων

Κορονοϊός: Πορτρέτο του Ντόντσιτς σε δημοπρασία για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων
Ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς AP Photo/Ron Jenkins, File

Πορτρέτο του δημοφιλούς σταρ του ΝΒΑ, Λούκα Ντόντσιτς, προσφέρεται σε online φιλανθρωπική δημοπρασία, με τα έσοδα να προορίζονται για οικογένειες και παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Μπορεί αυτή την περίοδο να είναι ανενεργός, από τη στιγμή που ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για όλους και η ανθρωπότητα να δίνει μάχη κόντρα στον φονικό κορονοϊό, ωστόσο ο Λούκα Ντόντσιτς βάζει καλάθια για φιλανθρωπικό σκοπό, στην πατρίδα του την Σλοβενία.

Πορτρέτο του 21χρονου γκαρντ-φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς προσφέρεται σε online φιλανθρωπική δημοπρασία, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 Απριλίου και διοργανώνεται από τη. μη κυβερνητική οργάνωση Ένωση Φίλων της Νεολαίας.

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση του πορτρέτου του Λούκα Ντόντσιτς είναι 100 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, για να στείλουν τις προσφορές τους, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ένωσης.

Το σύνολο των εσόδων προορίζεται για οικογένειες και παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Το πορτρέτο του Ντόντσιτς είναι δημιουργία φοιτήτριας της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Λιουμπλιάνας, που αποφάσισε την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού να δημιουργήσει κάτι θετικό για το κοινωνικό σύνολο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα