“Μπορείς να το ξεπεράσεις” – 8χρονη με αναπηρία διαγωνίζεται στην ενόργανη

“Μπορείς να το ξεπεράσεις” – 8χρονη με αναπηρία διαγωνίζεται στην ενόργανη
"Μπορείς να το ξεπεράσεις" - 8χρονη με αναπηρία διαγωνίζεται στην ενόργανη Video, ABC6

Ένα 8χρονο κορίτσι από το Οχάιο γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν ήταν 18 μηνών γράφτηκε σε τμήμα ενόργανης γυμναστικής. Έκτοτε μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα.

Η Πέιτζ Κάλενταϊν γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν ήταν μόλις 18 μηνών οι γονείς της αποφάσισαν να την γράψουν σε μαθήματα ενόργανης γυμναστικής στο Οχάιο, προκειμένου να ενδυναμώσει το πάνω μέρος του σώματός της.

“Οι γονείς μου ήθελαν να ξεκινήσω γυμναστική, προκειμένου να αποκτήσω δυνατό κορμό. Όταν ξεκίνησα αντιμετώπιζα μεγάλη δυσκολία”, είπε η Πέιτζ στο ΑBC 6 NEWS. “Σύντομα άρχισα να βελτιώνομαι και να ανεβαίνω στην μπάρα. Πιστεύω πως οτιδήποτε προκύψει στη ζωή μπορείς να το ξεπεράσεις. Αυτό θα έλεγα σε κάποιον. Μπορείς να το καταφέρεις”.

Η προπονήτρια της, Έστερ Γουέιμπελ, εξηγεί πως το πρόγραμμα στο οποίο διαγωνίζεται η Πέιτζ είναι αρκετά ελεύθερο, με αποτέλεσμα τα κριτήρια να μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε παιδιού. “Η Πέιτζ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας”, προσθέτει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το μέλλον, δεν την κρατά τίποτα. “Θέλει να γίνει μαζορέτα, να κολυμπήσει, έχει σκεφτεί ακόμα και την τοξοβολία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της, Σον Κάλενταϊν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version