Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένα γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό – “Σας ευχαριστούμε”

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένα γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό – “Σας ευχαριστούμε”
Γκράφιτι σε νοσοκομείο της Νίκαιας Facebook (Urbanact.gr)

Νέα τοιχογραφία στα πλαίσια του πρότζεκτ "Χρώμα στα Νοσοκομεία" από την Urbanact. Το νοσοκομείο Νίκαιας, Άγιος Παντελεήμων σήμερα έγινε λίγο πιο όμορφο.

Άλλο ένα συμβολικό γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό της χώρας μας που μάχεται καθημερινά ενάντια στον κορονοϊό, στόλισε νοσοκομείο της Ελλάδας.

Μετά τη μεγάλη τοιχογραφία στο ΑΧΕΠΑ, η Urbanact στο πλαίσιο του πρότζεκτ “Χρώμα στα Νοσοκομεία”, “στόλισε” το νοσοκομείο Νίκαιας Άγιος Παντελεήμων.

Το έργο υλοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη LifeInColour και η θεματική είναι επικεντρωμένη στο “σας ευχαριστούμε” σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων, με αφορμή την πρόκληση που βιώνουμε όλοι μας με τον covid-19 φέτος.

Το “Χρώμα Στα Νοσοκομεία” υλοποιείται με την συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών από τον χώρο του graffiti και της streetart, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και την αποκλειστική στήριξη χορηγών.

Όπως λέει ο καλλιτέχνης LifeInColour στην ΕΡΤ: “Η υλοποίηση του γκράφιτι πάνω στον τοίχο μου πήρε πέντε μέρες, ο σχεδιασμός στον υπολογιστή χρειάστηκε πολύ περισσότερο. Το συγκεκριμένο σχέδιο έγινε για το πρότζεκτ Χρώμα στα Νοσοκομεία. Θέλουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version