Ο Ομπάμα κάνει φάρσα σε φαν και εμφανίζεται σε βιντεοκλήση Zoom απροειδοποίητα

Ο Ομπάμα κάνει φάρσα σε φαν και εμφανίζεται σε βιντεοκλήση Zoom απροειδοποίητα
Ο Ομπάμα κάνει φάρσα σε φαν και εμφανίζεται σε βιντεοκλήση Zoom απροειδοποίητα youtube Jimmy Kimmel Live

Ο Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή το νέο του βιβλίο, εμφανίστηκε σε μία βιντεοκλήση απροειδοποίητα, κάνοντας ανάγνωση την αυτοβιογραφία του σε μία μεγάλη φαν του που δεν μπορούσε κυριολεκτικά να συγκρατηθεί.

Ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ήταν καλεσμένος στην γνωστή εκπομπή του Jimmy Kimmel. Ο ευφυής παρουσιαστής έχει πάντα να προτείνει κάτι πρωτότυπο στους καλεσμένους του.

Αυτή την φορά αυτός και οι συνεργάτες του σκόπευαν να σκαρώσουν μία φάρσα στην οποία θα συμμετείχε ο πρώην Πρόεδρος. Είχαν ακούσει για γυναίκα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ που είναι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Μπαράκ Ομπάμα.

Η Τζόις Τέιλορ νόμιζε ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια ειδική προβολή όπου θα παρακολουθούσε προ-μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα του συγγραφέα να διαβάζει το νέο του πόνημα, A Promised Land.

Ακόμα και αυτή η προοπτική από μόνη της ήταν αρκετά συναρπαστική για την σούπερ θαυμάστρια – αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν σε μια προσωπική βιντεοκλήση με τον Μπαράκ, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Παρόλο που 900.000 αντίγραφα του βιβλίου του Ομπάμα πουλήθηκαν σε μια μέρα, σύμφωνα με το Good News Network, μόνο η Τζόις τον άκουσε να της το διαβάζει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα