"Οι Εγκλωβισμένες": Δείτε το πρώτο online ελληνικό σίριαλ εν μέσω καραντίνας

Οι Εγκλωβισμένες
Οι Εγκλωβισμένες YOUTUBE / @EGGLOVISMENES

Το πρώτο ελληνικό σίριαλ για τον κορονοϊό είναι γεγονός. Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα είναι οι "εγκλωβισμένες".

"Οι Εκλωβισμένες" είναι το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό σίριαλ, που γυρίζεται μέσα στην καραντίνα και έχει ως θέμα του τον κορονοϊό

Πρόκειται για μια κωμωδία, με πρωταγωνίστριες τις ηθοποιούς Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού και Σύλβια Δεληκούρα, που περιγράφει με χιούμορ την περίοδο της πανδημίας στην Ελλάδα και την καθημερινότητα των πολιτών της, ενώ σκοπό έχει την ψυχαγωγία μας για όσο καιρό "Μένουμε Σπίτι".

Το σίριαλ γυρίζεται, φυσικά, από τα σπίτια των τεσσάρων πρωταγωνιστριών και, προβάλλεται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη ανέβει στο κανάλι των "Εγκλωβισμένων" στο Youtube με το όνομα EGGlovismenes, ενώ νέα επεισόδια θα είναι στον "αέρα" κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες είναι οι φίλες Κέλλυ, Ασημίνα, Ζωή και Γωγώ, ενώ η ιστορία τους ξεκινά μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το "Μένουμε Σπίτι". Εμπνευστής της ιδέας και δημιουργός της σειράς είναι ο Γιώργος Φειδάς, ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών σειρών «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές».

Δείτε εδώ το επεισόδιο 0:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Τηλεόραση, Covid-19
SHARE: