Πάρτυ καλωσορίσματος μετά από 40ήμερη νοσηλεία: Συγκινεί η αδελφική φιλία έφηβων κοριτσιών

Πάρτυ καλωσορίσματος μετά από 40ήμερη νοσηλεία: Συγκινεί η αδελφική φιλία έφηβων κοριτσιών
screenshot usatoday

Συγκινεί η αδελφική φιλία αυτών των δύο έφηβων κοριτσιών. Η μία νοσηλεύτηκε για 39 ημέρες και η φίλη της δεν μπορούσε να την επισκεφτεί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου σε καιρό πανδημίας. Μετά από σοβαρές επιπλοκές η νεαρή τα κατάφερε και γι αυτό της οργάνωσαν ένα ιδιαίτερο πάρτυ καλωσορίσματος.

Η Κέρι Φίτζεραλντ ήταν στο νοσοκομείο για 39 ημέρες λόγω επιπλοκών με το σύνδρομο Williams, μια σπάνια γενετική διαταραχή που έχει. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο η νεαρή από τις ΗΠΑ συνάντησε μια τεράστια “παρέλαση” αμαξιών και πεζών με πανό που είχε προετοιμάσει η καλύτερή της φίλη, Λιγκ, στην γειτονιά της για να καλωσορίσει σπίτι της.

Η Κέρι με την Λιγκ έγιναν πολύ κοντινές φίλες από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν και κατέληξαν να νιώθουν σαν αδερφές. Η μητέρα της Κέρι νιώθει ιδιαίτερα ευγνώμων για αυτή την φιλία που έχει βοηθήσει την κόρη της να νιώσει αποδοχή και αγάπη, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο για άτομα με το σύνδρομο Williams και τις επιπλοκές που αυτό προκαλεί.

Η Λιγκ από την άλλη νιώθει ότι η φιλία αυτή θα κρατήσει μια ζωή. Την τελευταία φορά που η αδελφική της φίλη κατέληξε στο νοσοκομείο, δεν επιτρεπόταν να την επισκεφτεί λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου κορονοϊού, ενώ ταυτόχρονα η Κέρι έπρεπε να νοσηλευτεί για σχεδόν 40 ημέρες με ιδιαίτερα επιδεινωμένη υγεία, μέχρι που πίστεψαν ότι θα την χάσουν, σύμφωνα με το USA Today.

Αισίως, η Κέρι τα κατάφερε και η Λιγκ για την ευχαριστήσει που υπάρχει στην ζωή της, οργάνωσε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ καλωσορίσματος που συγκινεί.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα