Ρέινολντς – Λάιβλι: Δώρισαν μισό εκατ. δολάρια για τους άστεγους νέους του Καναδά

Ρέινολντς – Λάιβλι: Δώρισαν μισό εκατ. δολάρια για τους άστεγους νέους του Καναδά
Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Ακόμα μία δωρεά σε καιρό πανδημίας από το δημοφιλές ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ενισχύουν ΜΚΟ του Καναδά που παρέχει φροντίδα σε άστεγους νέους.

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παράλληλα είναι και ένα από τα πιο ευαισθητοποιημένα ζευγάρια της βιομηχανίας του κινηματογράφου, έχοντας επιδείξει αρκετές φορές την κοινωνική τους πλευρά με έμπρακτους και διόλου ευκαταφρόνητους τρόπους.

Για πολλοστή φορά, αλλά και μία ακόμη εν μέσω πανδημίας, αποφάσισαν να δωρίσουν ένα γενναίο ποσό για την υποστήριξη των οικονομικά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Αυτή τη φορά δώρισαν μισό εκατομμύριο δολάρια για τη στήριξη των άστεγων νέων του Καναδά, δίνοντας από 250 χιλιάδες σε κάθε παράρτημα της ΜΚΟ “Covenant House” σε Τορόντο και Βακνκούβερ. Πρόκειται για μία οργάνωση που φροντίζει για τη σίτιση, τη φιλοξενία και τη φροντίδα νέων ανθρώπων χωρίς στέγη, με το δημοφιλές ζευγάρι να ενισχύει το έργο του.

Η τελευταία ανάλογη ενέργεια απαντάται στον περασμένο Ιούνιο όταν έδωσαν 200.000 δολάρια για ανθρώπους που έχουν υποστεί αστυνομική βία, ενώ τον Μάρτιο δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε μία άλλη ΜΚΟ του Καναδά, που φροντίζει για τη σίτιση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη εν μέσω πανδημίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version