Τόνος 100 κιλών “δώρο” σε γιατρούς και νοσηλευτές

Τόνος 100 κιλών “δώρο” σε γιατρούς και νοσηλευτές
Οι ψαράδες που έπιασαν τόνο 100 κιλών

Πέντε ψαράδες στη Χαβάη κατάφεραν να αλιεύσουν τόνο 100 κιλών και αντί για προσωπική κατανάλωση ή προώθησή του στην αγορά το χάρισαν σε δύο νοσοκομεία της περιοχής.

Γερή ψαριά αλλά και αξιέπαινη πράξη από πέντε ψαράδες στη Χαβάη, οι οποίοι κατάφεραν να αλιεύσουν τόνο 100 κιλών και εν συνεχεία αποφάσισαν να τον δωρίσουν στους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό.

Μεταξύ των πέντε ψαράδων ήταν και ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην ιχθυοκαλλιέργεια, καθώς και ένας παραγωγός τηλεοπτικής εκπομπής δημοφιλούς καναλιού. Την έμπνευση για να προβούν σε αυτή την πολύ όμορφη ενέργεια την πήραν από έναν τοπικό ψαρά με το όνομα Σετσούο Τοντορόκι, ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 104 ετών και συνήθιζε να μοιράζεται με την τοπική κοινωνία τα ψάρια που αλίευε.

Έτσι, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους γιατρούς που συνεχίζουν να μάχονται τον ιό αλλά και να κρατήσουν ζωντανή την κληρονομιά του Τοντορόκι χάρισαν τον τόνο στο ιατρικό προσωπικό δύο νοσοκομείων της περιοχής, που φάνηκε να το απολαμβάνει, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην ακόλουθη φωτογραφία.

Γιατροί και νοσηλευτές στη Χαβάι

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version