Η παπαδιά λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Η παπαδιά λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Διαβάστε τι δηλώνει η σύζυγος του ιερέα που δολοφονήθηκε από τον εραστή της, τον οποίο χαρακτηρίζει άρρωστο χαρακτηρίζει. Δείτε το ραβασάκι του δράστη στην παπαδιά

Άρρωστο χαρακτηρίζει τον εραστή της η σύζυγος του ιερέα που δολοφονήθηκε, δηλώνοντας παράλληλα πως η ίδια είναι αθώα.

Μιλώντας στη Real News της Κυριακής, δηλώνει ότι αγαπούσε τον ιερέα και ότι μισεί τον δράστη, σημειώνοντας πως δεν είχε ποτέ σκεφτεί να διαλύσει τον γάμο της.

“Τον αγαπούσα και με αγαπούσε”, αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως την ημέρα της δολοφονίας ο εραστής της της είχε ζητήσει να τον οδηγήσει στο μοιραίο σημείο για να του πει “δυο κουβέντες.

“Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα κάνει κάτι κακό. Απλά αυτός με εκβίαζε, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με εκβιάζει συνέχεια και να μου λέει “αν δεν κάνεις αυτά που σου λέω, θα κάνω κακό στην οικογένειά σου και στα παιδιά σου”. Κι έχω τρία παιδιά που τα λατρεύω”, τονίζει.

Σημειώνει πως τον φοβόταν πολύ και για τον λόγο αυτό δεν έκανε τίποτα άλλο, ενώ αρνείται πως υπήρξε ερωτευμένη μαζί του.

“Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, πιάναμε την κουβέντα και μιλάγαμε, τίποτα άλλο. Από κοντά είχαμε βρεθεί τρεις φορές όλες κι όλες, το ομολογεί και o ίδιος και πράγματι τον είχα δει τρεις φορές μόνο.

 Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να τον σκοτώσει. Αυτός το έλεγε βέβαια, αλλά από το να το πεις μέχρι να το κάνεις. Εγώ δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα κάνει κάτι κακό αυτός ο άνθρωπος”, τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά της, προσεύχεται να είναι για να είναι καλά και αυτό που θέλει είναι να γυρίσει κοντά τους.

“Τα υπεραγαπώ και το ξέρουν αυτό. Τα λατρεύω και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, δεν παρακαλάω για τίποτα άλλο τον θεό, μόνο γι’ αυτό, για να γυρίσουν τα παιδιά μου στην αγκαλιά μου”, σημειώνει.

Έχει επικοινωνήσει λίγο μόνο, όπως αποκαλύπτει, με τον μεγάλο και τον μεσαίο γιο της μετά τη δολοφονία του ιερέα.

“Τα παιδιά τι να πουν, έχασαν και τον πατέρα τους, δεν είναι κάτι το εύκολο. Καταλαβαίνετε πως είναι εγώ να είμαι εδώ και ο πατέρας τους εκεί, δεν είναι εύκολο. Ούτε υπάρχει κάτι να τους πω για παρηγοριά, τι να τους πω; Δεν υπάρχει παρηγοριά για τα παιδιά”, αναφέρει μέσα από τη φυλακή.

Στο πλευρό της βρίσκονται ο αδερφός της και κάποιοι συγγενείς, καθώς και κάποιοι φίλοι που την έχουν πάρει τηλέφωνο.

Όσο για το πώς φαντάζεται τη ζωή της από εδώ και πέρα, σημειώνει πως θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα γιατί είναι, όπως τονίζει, αθώα.

“Το φωνάζω και θα το θα το φωνάζω μέχρι να πεθάνω. Δεν έχω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά που κατηγορούμαι. Να γυρίσω στα παιδιά μου θέλω τι άλλο να πω δηλαδή. Μια μάνα γι αυτό παρακαλάει το Θεό να γυρίσουν τα παιδιά στην αγκαλιά της. Το πρώτο το απέκτησα όταν ήμουν 17 χρονών, έχω κάνει τα πάντα γι’ αυτά τα παιδιά”, υπογραμμίζει.

Αναφέρει πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της έστειλε ένα σημείωμα στο οποίο της έγραψε ότι θα τα καταφέρουν μαζί.

“Δεν ξέρω γιατί το έστειλε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος εγώ το έχω πει, δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε στο ένα μέτρο, μόνο τα παιδιά μου θέλω, κανέναν άλλο”, τονίζει.

Αισθάνεται για εκείνον κακία, μίσος και αντιπάθεια, σημειώνοντας πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της.

Σε ερώτηση για το ποια ποινή επιθυμεί για τον δράστη, αναφέρει πως ακόμα και ισόβια. “Γιατί έκανε κακό πολύ μεγάλο στον άντρα μου και δεν του άξιζε, δεν έκανε τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Ούτε εκείνος ούτε εγώ. Γιατί; Επειδή εκείνος ήταν άρρωστος, του φταίγαμε τίποτα εμείς; Να κάνει κακό στον άντρα μου και στα παιδιά μου; Γιατί; Αν δεν ήταν αυτός κι εγώ θα κοίταζα την οικογένειά μου” σημειώνει.

Δράστης σε παπαδιά: Θα το ξεπεράσουμε μαζί

Επιμένει στον έρωτά του για την παπαδιά ο 41χρονος που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ιερέα στην Ηλεία.

Το διάστημα που και οι δύο κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας της έγραψε ένα μήνυμα και φρόντισε να φτάσει στα χέρια της.

Στο ραβασάκι καλεί την παπαδιά να συνεχίσουν να είναι μαζί παρά τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το μοιραίο πρωινό.

“Ό,τι έγινε, έγινε. Θα το ξεπεράσουμε μαζί”, αναφέρει το ανορθόγραφο σημείωμά του προς την παπαδιά, ελπίζοντας πως ούτε η δολοφονία ούτε η προφυλάκισή τους μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον έρωτά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα