Η ένταση ανέβαλε τη συνδιάσκεψη

ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
(ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Μικρής διάρκειας ένταση υπήρξε στην περιοχή του Ρίου, όταν ιδιοκτήτες ταξί προσπάθησαν να πλησιάσουν ξενοδοχείο όπου θα γινόταν περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε χρήση χημικών και ρίψη αντικειμένων (Vid)

Μικροένταση, περιορισμένη χρήση χημικών αλλά και προπηλακισμός προς στιγμήν αστυνομικού υπήρξε στο Ρίο της Πάτρας.

Αυτοκινητιστές κινήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου αρχικά επιχείρησαν να πλησιάσουν τον χώρο που αναμενόταν να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ο χώρος ήταν από την αρχή αποκλεισμένος από δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους ιδιοκτήτες ταξί.

Κάποια στιγμή υπήρξε περιορισμένη χρήση χημικών και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες ταξί εκτόξευσαν πέτρες, χωρίς όμως να υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια.

Προς στιγμήν προπηλακίσθηκε και ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια καθώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους αυτοκινητιστές, οι οποίοι όμως παραμένουν συγκεντρωμένοι σε κοντινή απόσταση.

Αναβλήθηκε η συνδιάσκεψη

Μετά την ένταση που επικράτησε και το υπάρχον κλίμα έξω από το ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο, ο γραμματέας του περιφερειακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, Β. Χαραλαμπόπουλος, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνδιάσκεψη αναβάλλεται.

Θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της περιφρειακής Γραμματείας Δυτ. Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Η. Μόσιαλος, ο κ. Κουτσούκος και ο κ. Μίχας, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή του Ρίου, καθώς και τα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έρχονταν από την Αθήνα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θα συνεχίσουν τα μπλόκα οι ταξιτζήδες

Έκαψαν ταξί στην Κρήτη

Ρίο ταξιτζήδες

SHARE: