Άλεκ Μπάλντουιν: Δέκα μέρες μετά το μοιραίο επέλεξε να μασκαρευτεί για το Halloween

Άλεκ Μπάλντουιν: Δέκα μέρες μετά το μοιραίο επέλεξε να μασκαρευτεί για το Halloween
Instagram

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η επιλογή του γνωστού ηθοποιού να τιμήσει κανονικά τις παραδόσεις, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

Με τις μνήμες από τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς νωπές και την υπόθεση για τα αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο ακόμα ανοιχτή, αρκετός κόσμος περίμενε από τον Άλεκ Μπάλντουιν να κρατήσει μία πιο διακριτική στάση στα social media, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις παραδόσεις και τις σχετικές εκδηλώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός, ωστόσο, φαίνεται πως θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τη ζωή “που συνεχίζεται”, μένοντας πιστός στην παράδοση του Halloween, το οποίο γιόρτασε με την οικογένειά του, μαζί και όλα τα εθιμοτυπικά που συνηθίζονται μία τέτοια ημέρα.

Μασκαρεύτηκε και πόζαρε χαμογελαστός μαζί με την οικογένειά του, με τη σύζυγό του να μοιράζει τη στιγμή μέσω Instagram, γράφοντας: “Το να είσαι γονιός είναι μια έντονη εμπειρία. Σήμερα μαζευτήκαμε για να τους δώσαμε χαρά με κοστούμια της τελευταίας στιγμής και είναι τόσο χαρούμενα και αυτό ζέστανε την καρδιά μας. Χαρούμενο Halloween”.

Αρκετοί πάντως δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του, δέκα μόλις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα όπου η Χάτσινς έχασε τη ζωή της από όπλο που κρατούσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Μπάλντουιν, γνωστοποίησε μέσα από δημόσια δήλωσή του το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας “Rust”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα