Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το τηλεφώνημα Καραμανλή στο Μητσοτάκη και οι δηλώσεις Σαμαρά στο Μοσχάτο

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το τηλεφώνημα Καραμανλή στο Μητσοτάκη και οι δηλώσεις Σαμαρά στο Μοσχάτο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής Eurokinissi

Για μεγάλη νίκη έκαναν λόγο οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Ο Καραμανλής τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΝΔ και τον συνεχάρη, ενώ ο Σαμαράς έσπευσε στο Μοσχάτο και δήλωσε ότι ο Τσίπρας πρέπει να πάει καθαρά σε εκλογές.

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατεί στο Μοσχάτο μετά την πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος στις εννέα μονάδες διαφορά από τη Singular Logic.

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συρρέουν γαλάζια στελέχη, περιμένοντας τις πολιτικές εξελίξεις. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11 παρά τέταρτο στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη μεγάλη όπως ανέφερε νίκη.

Στα γραφεία της ΝΔ έφτασε λίγο νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. “Η παράταξη νικησε, το δίκαιο νίκησε,η αλήθεια νίκησε, η Ελλάδα νίκησε. Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα αύριο ξημερώνει μία καινουρια ημέρα που θα είναι για όλους τους Έλληνες” είπε ο πρώην πρωθυπουργός. “Επρεπε για το καλό του τόπου να προχωρήσει έτσι η εξέλιξη των πραγμάτων” σχολίασε κάπως… θυμόσοφα αναφερόμενος εμμέσως στη δική του ήττα από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς εάν πρέπει να πάει ο Αλέξης Τσίπρας σε εκλογές ο κ.Σαμαράς απάντησε: “Είναι καθαρό αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version