Πολιτική “θύελλα” και τρολάρισμα στον Κάμινγκς – Τον στήριξε ο Μπόρις Τζόνσον

Πολιτική “θύελλα” και τρολάρισμα στον Κάμινγκς – Τον στήριξε ο Μπόρις Τζόνσον
Ο Μπόρις Τζόνσον "παίζει" σε οθόνη έξω από

Ένα φορτηγό με οθόνη που έπαιζε τις οδηγίες του Μπόρις Τζόνσον κατά την περίοδο της καραντίνας στήθηκε έξω από το σπίτι του Ντόμινικ Κάμινγκς. Αυξάνονται οι φωνές που ζητάνε παραίτηση, τον στήριξε ο Τζόνσον.

Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την άμεση αποπομπή του Ντόμινκ Κάμινγκς, ανώτερου συμβούλου του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την αποκάλυψη ότι είχε ταξιδέψει 400 χιλιόμετρα στη βόρεια Αγγλία εν μέσω καραντίνας και ενώ η σύζυγός του είχε εμφανίσει συμπτώματα του νέου κορονοϊού, παραβιάζοντας έτσι τα περιοριστικά μέτρα.

Οι αντιδράσεις και τα αιτήματα των αντιπολιτευόμενων κομμάτων για παραίτησή του πέρασαν σε άλλο, πιο εκλαϊκευμένο επίπεδο, όταν έξω από το σπίτι του Κάμινγκς βρέθηκε ένα φορτηγό με μία οθόνη που τόνισε με τρόπο σκωπτικό το παράπτωμα του Κάμινγκς.

Από την οθόνη προβλήθηκε η ομιλία και οι οδηγίες του Μπόρις Τζόνσον στην “καρδιά” της καραντίνας, τότε που ζητούσε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του. Ξεκάθαρη αιχμή για την απόφαση του Κάμινγκς να παραβλέψει τα λόγια του πρωθυπουργού, την ώρα που όλη η χώρα είχε μπει σε καθεστώς απόλυτου εγκλεισμού.

Δείτε το σχετικό video:

Τον στήριξε και δεν τον απολύει ο Μπόρις Τζόνσον

Παρ΄όλα αυτά, ο Μπόρις Τζόνσον, κατά την ομιλία του και ενημέρωση των Βρετανών, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, στηρίζοντας τον Κάμινγκς και μάλιστα επιβραβεύοντας κάτα κάποιο τρόπο την απόφασή του να ταξιδέψει εν μέσω καραντίνας: “Έπραξε με υπευθυνότητα, νομιμότητα και ακεραιότητα. Έκανε ό,τι θα έκανε κάθε πατέρας για τον γιο του”, είπε μεταξύ άλλων ο βρετανός πρωθυπουργός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version