Ποτάμι για συνέντευξη Μητσοτάκη: Δημοκρατία – Νέα Δημοκρατία : 0-1

Ποτάμι για συνέντευξη Μητσοτάκη: Δημοκρατία – Νέα Δημοκρατία : 0-1
Ο Σταύρος Θεοδωράκης Eurokinissi

Επίθεση στον Μητσοτάκη με αφορμή το άνοιγμα μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 στους κεντρώους ψηφοφόρους εξαπέλυσε η διευθύντρια του γραφείου τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη

Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και ειδικότερα το άνοιγμα στους κεντρώους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων εν όψει των ευρωεκλογών προκάλεσαν την αντίδραση της διευθύντριας του γραφείου τύπου του Ποταμιού Λίνας Παπαδάκη.

Με μία ανακοίνωση με τίτλο “Δημοκρατία – Νέα Δημοκρατία : 0-1”, η κ.Παπαδάκη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ενώ λέει πως εάν γίνει πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασίες, ταυτόχρονα καλεί τους ψηφοφόρους των κεντρώων κομμάτων να ψηφίσουν ΝΔ γιατί στην πραγματικότητα επιδιώκει να κυβερνήσει μόνο με το κόμμα του και τα στελέχη του. Τον κατηγόρησε επίσης εμμέσως πλην σαφώς ότι ενώ δηλώνει πως θέλει να ενώσει ακολουθεί την ίδια διχαστική λογική με τον Αλέξη Τσίπρα. “Μπερδεμένα μας τα λέει τις τελευταίες ώρες ο κ. Μητσοτάκης” σχολίασε ειδικότερα η κ.Παπαδάκη.

“Μέχρι «χθες» μας έλεγε ότι όλες οι κεντρώες προοδευτικές δυνάμεις είναι χρήσιμες. Έλεγε μάλιστα ότι όταν με το καλό θα γίνει πρωθυπουργός θα κάνει κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του κέντρου. Τώρα το άλλαξε και λέει ότι κανείς πέρα από το κόμμα του και τα στελέχη του δεν θα έχει ρόλο την επόμενη μέρα. Ναι, έτσι επί λέξει το είπε στα Χανιά! «Καμία ψήφος μην πάει χαμένη σε κόμματα τα οποία την επόμενη μέρα, όλοι το ξέρουμε, ότι δεν θα έχουν κανένα ρόλο»!

Και για όποιον δεν κατάλαβε, στο News 247, πρόσθεσε: «δεν υπάρχει δυσκολία σε ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει τη ΝΔ»” πρόσθεσε και κατέληξε: “Σε απλά ελληνικά δηλαδή: ψηφίστε μόνο τη ΝΔ γιατί θα κυβερνήσω ξανά μόνο με τα πρωτοπαλίκαρά της και τους πρώην υπουργούς της, τελεία και παύλα. Τόσο δημοκρατία πια; Γιατί εμένα μου θυμίζει το «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας» που έλεγε ο κ.Τσίπρας τις εποχές που ήταν μπροστά στα γκάλοπ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version