Ξέσπασμα Κουτσούμπα για τα άδεια έδρανα: “Έλεος πια, σήκωσαν το ξερό τους και ψήφισαν μνημόνια”

Ξέσπασμα Κουτσούμπα για τα άδεια έδρανα: “Έλεος πια, σήκωσαν το ξερό τους και ψήφισαν μνημόνια”
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας eurokinissi

Η θέα των άδειων εδράνων έβγαλε από τα ρούχα του τον Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή την Τρίτη.

Ξέσπασε στη δευτερολογία του του ο Δημήτρης Κουτσούμπας την Δευτέρα στη Βουλή.

Στην αρχή της ομιλίας του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατήγγειλε τις ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απαράδεκτη, όπως την χαρακτήρισε, κατάσταση με την άδεια αίθουσα της Βουλής, καθώς είχαν αποχωρήσει τόσο οι αρχηγοί τους όσο και οι βουλευτές, από τη συζήτηση για την ακρίβεια.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα

«Τείνει να παγιωθεί η απαράδεκτη κατάσταση μέσα στη βουλή των Ελλήνων, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες, πρώτα απ’ όλα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, σε όσους λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Βέβαια, ο λαός βγάζει συμπεράσματα.

Λείπει ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσίπρας, οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες, αυτοί που έπρεπε να είναι εδώ μέσα σήμερα, οι 200 δηλαδή βουλευτές που είπατε απ’ την αρχή για να ολοκληρωθεί η συζήτηση και να ρυθμίσουν σωστά το πρόγραμμά τους και το χρόνο τους.

Εφόσον είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις 5, έπρεπε η συνεδρίαση να αρχίσει τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Και δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα, είναι δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα που συμβαίνει αυτό, για να ακούσουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα, τους βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν όλοι τους τα μνημόνια, σήκωσαν το ξερό τους εδώ μέσα -και είναι καταγραμμένα στα πρακτικά- και ψήφισαν μνημόνια, που τα πληρώνει ακόμα ο ελληνικός λαός, να λένε ποιος το έκανε πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος τρίτος…

Έλεος πια!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα