Ιωάννινα: Έσπασαν το μαγαζί υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ιωάννινα: Έσπασαν το μαγαζί υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν αντιεξουσιαστές στο κατάστημα υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα. Συνελήφθη ο ίδιος. Διαβάστε γιατί

Στόχος αντιεξουσιαστών έγινε το απόγευμα της Τρίτης (24/09) το κατάστημα με στρατιωτικά είδη που διατηρεί στο κέντρο των Ιωαννίνων ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιάσωνας Μπίμπος.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη πορεία ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου με αντιφασιστικό περιεχόμενο, άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες, άρχισαν να πετούν στο κατάστημα πέτρες, μπουκάλια και πίσσα, με επακόλουθο να σπάσουν οι βιτρίνες και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει, μέχρι στιγμής, σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές νεαρών. Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες μετά την κάθοδο του στις εκλογές του 2012, ο Ι. Μπίμπος είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από το κόμμα.

Το περιστατικό πάντως είχε και συνέχεια, αφού λίγες ώρες αργότερα ο υποψήφιος βουλευτής συνελήφθη. Ενώ ήταν στην ασφάλεια για να κάνει αναγνώριση δραστών, χαστούκισε τρεις κοπέλες που είχαν προσαχθεί. Επακόλουθο ήταν να συλληφθεί, εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και epiruspost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα