Ισχυρή έκρηξη σε υπόγειο στη Λάρισα

Ισχυρή έκρηξη σε υπόγειο στη Λάρισα

Υλικές ζημιές σε ακτίνα 80 μέτρων σημειώθηκαν από έκρηξη σε υπόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας. Αποκλεισμένο το σημείο. Σε εξέλιξη οι έρευνες και μία προσαγωγή 39χρονου

Ισχυρή έκρηξη, σε υπόγειο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Λάρισας. Εισαγγελέας που είχε χειριστεί υπόθεση γνωστού κακοποιού διαμένει στο οίκημα

Σε βομβιστική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, στην οποία διαμένει εισαγγελέας η οποία είχε χειριστεί υπόθεση γνωστού κακοποιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας, που την ώρα της έκρηξης δεν ήταν στο οίκημα, βρίσκεται εκτός Λαρίσης, αλλά εντός των ορίων του νομού και έχει ήδη αποσταλεί αστυνομική προστασία.

Στο μεταξύ, έχει γίνει και προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο.

Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερισμάτα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα