-->

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ

Ο καιρός αύριο μέσα από την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά. Για να έχεις πάντα εικόνα για το τι καιρό θα κάνει αύριο στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, μείνε συντονισμένος στο news247.gr

Συννεφιά στην Αθήνα

Καιρός: Γενικά αίθριος με σποραδικές καταιγίδες

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί η θερμοκρασία ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Τοπική συννεφιά με παροδικές μπόρες την Τρίτη

Καιρός: Τοπική συννεφιά με παροδικές μπόρες την Τρίτη

Άστατος καιρός στα ανατολικά και νότια από το πρωί και στη συνέχεια στα ηπειρωτικά με βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Με καλές συνθήκες η έξοδος των ψηφοφόρων - Λίγα φαινόμενα

Με καλές καιρικές συνθήκες η έξοδος των ψηφοφόρων το Σάββατο. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Άστατο το σκηνικό την Πέμπτη

Διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά με πιθανόν έντονα φαινόμενα στα βόρεια. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στην Αθήνα

Καιρός: Με ποιον Μάιο μοιάζει ο φετινός

Ο καιρός τον φετινό Μάιο κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος είναι καθώς χαρακτηρίζεται με έντονη συννεφιά και συχνές βροχοπτώσεις. Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναγνωρίζει κάποιες ομοιότητες από το παρελθόν.