ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ

Ο καιρός αύριο μέσα από την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά. Για να έχεις πάντα εικόνα για το τι καιρό θα κάνει αύριο στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, μείνε συντονισμένος στο news247.gr

Σύννεφα

Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή και θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος ουρανός (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά με βροχές και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Περιορίζεται τις επόμενες ημέρες η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι όχι πάνω από 5 με 6 μποφόρ έως την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια - Επιστρέφουν στα κανονικά οι θερμοκρασίες

Περιορίζεται τις επόμενες ημέρες η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι όχι πάνω από 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ανατολικά την Κυριακή - Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος καιρός την Κυριακή με τοπικές μπόρες και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Έως 5 μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Άστατο το σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες κυρίως στα ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονη αστάθεια

Καιρός: Εντείνεται η αστάθεια το Σάββατο κυρίως στα ηπειρωτικά

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Καιρός: Τοπικές μπόρες τις επόμενες ημέρες με κανονικές θερμοκρασίες

Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.