ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου - Καλές θάλασσες στα πελάγη

Ο καιρός ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου. Παρότι θα διατηρηθεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη. Καλές θάλασσες στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Θα διατηρηθεί η αστάθεια στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Αστάθεια σε ηπειρωτικά, Αιγαίο και Κρήτη - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Διατηρείται αστάθεια στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Έντονα φαινόμενα στα βορειοανατολικά - Θερμοκρασία κάτω από τα κανονικά επίπεδα 

Το πρωί στα βορειοανατολικά πιθανόν έντονα φαινόμενα αλλά στα υπόλοιπα υποχωρεί η αστάθεια. Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονη αστάθεια

Καιρός: Υποχωρεί η αστάθεια

Θα διατηρηθεί τοπικά σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Βροχή στην Αθήνα

Καταιγίδες και χαλάζι στην Αττική - Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Αντιμέτωποι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και με χαλάζι, ήρθαν κάτοικοι της Αττικής το μεσημέρι του Σαββάτου. Σε ποιες περιοχές έβρεξε. Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες και μέρες.

Αλλαγή του καιρού με έντονα φαινόμενα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από σήμερα, Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Συννεφιά

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες

Ασταθής θα είναι ο καιρός στα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.