ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες

Επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Τυπικά καλοκαιρινός καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και διατήρηση της αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί η αστάθεια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά και βαθμιαία ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Έως 7 μποφόρ από την Πέμπη οι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Genesis

Κακοκαιρία Genesis: Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Παραμένουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου

Η Κακοκαιρία Genesis θα αρχίσει να υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα καταιγίδας. Φωτό αρχείου.

Κακοκαιρία GENESIS: Μήνυμα του 112 σε Βόρειο Αιγαίο, Μακεδονία και Θράκη - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα της κακοκαιρίας GENESIS, με τα σημαντικότερα να εντοπίζονται σε Λάρισα, Αμφιλοχία, Ξάνθη και κεντρική Εύβοια. Μήνυμα του 112 σε 4 περιοχές. Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες και μέρες το κύμα.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το απόγευμα της Δευτέρας

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Οι άνεμοι στα ανατολικά βόρειοι 5-6 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια την Τετάρτη - Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα και μέτριοι άνεμοι 4-5 μποφόρ, αργότερα τοπικά 5-6 μποφόρ στα νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινή μπόρα στο κέντρο της Αθήνας (φωτό αρχείου)

Καιρός: Πρόσκαιρη επιδείνωση την Κυριακή - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 με 6 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά