ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συννεφιασμένος καιρός (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά - Κανονικές θερμοκρασίες

Η αστάθεια ξεκινά από την Κυριακή στα βόρεια και επεκτείνεται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τη Δευτέρα . Οι θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια - Τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Έντονη αστάθεια στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις και καλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας στους 33 με 35 βαθμούς

Σχεδόν αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς έως την Τετάρτη και πτώση το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με σύννεφα

Καιρός: Πτώση υδράργυρου την Παρασκευή- Άνοδος το Σαββατοκύριακο

Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση την Παρασκευή της τάξης των 6 βαθμών Κελσίου, αλλά με βαθμιαία άνοδο που θα αρχίσει να φαίνεται μετά την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο ηλιόλουστος καιρός και η υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, οδήγησε τους κατοίκους της πόλης στην θάλασσα.Για βόλτα ή για μπάνιο, στιγμιότυπα από την παραλία του Φλοίσβου, Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη- Από το απόγευμα έρχονται βροχές

Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο στα βόρεια θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος με καλές θερμοκρασίες μέχρι την Πέμπτη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Πρόσκαιρη μεταβολή με έντονα φαινόμενα στα ανατολικά την Παρασκευή και βαθμιαία βελτίωση το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.