ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ζέστη έως το Σάββατο - Πτώση κατά 4 με 6 βαθμούς την Κυριακή

Διατηρείται ζεστός ο καιρός έως το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία πέφτει κατά 4 με 6 βαθμούς με παράλληλη εκδήλωση φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Ζέστη και την Παρασκευή

Θα διατηρηθεί ζεστός ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας μόνο στα βόρεια. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινός καιρός

Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο υδράργυρος τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες - Έως και 35 βαθμοί Κελσίου

Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενώ εξασθενούν οι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Μέχρι τους 33 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Βελτιωμένος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές. Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και περιορισμένη αστάθεια

Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Περιορισμένη αστάθεια. Άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές - Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Η θερμοκρασία θα ανέβει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου. Προοδευτική εξασθένηση των τοπικά θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος ουρανός

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Βελτίωση από το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρη επιδείνωση με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη, ενώ βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Επιδείνωση του καιρού

Καιρός: Πρόσκαιρη επιδείνωση από το μεσημέρι της Τετάρτης

Από το μεσημέρι της Τετάρτης έρχονται από τα βόρεια ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη όπου θα ενισχυθούν οι βοριάδες στα 7 με 8 μποφόρ. Βελτιώνεται ο καιρό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι

Καιρός: Τους 30 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθεί αστάθεια. Θερμοκρασίες τοπικά έως και 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη στην Αθήνα

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδας

Αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδος σε όλη τη χώρα, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη

Καιρός: Αίθριος με περιορισμένη αστάθεια

Γενικά αίθριος ο καιρός με περιορισμένη αστάθεια. Θερμοκρασίες τοπικά έως και 30 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι που δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Αστάθεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

Αστάθεια κυρίως το Σαββατοκύριακο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Έως και 30 βαθμούς Κελσίου τοπικά η θερμοκρασία

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Μέχρι και 30 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο στη χώρα, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει ή και να ξεπερνάει τους 30 βαθμού Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες και αστάθεια τις απογευματινές ώρες κυρίως το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παροδικές νεφώσεις

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Οι άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη και άνεμοι έως 6 μποφόρ

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Άστατος καιρός το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνεμοι το Σάββατο

Περιορισμένη αστάθεια και τοπικές νεφώσεις αναμένονται το Σάββατο, με τους ανέμους να φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.