ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνεμοι το Σάββατο

Περιορισμένη αστάθεια και τοπικές νεφώσεις αναμένονται το Σάββατο, με τους ανέμους να φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά / Κακοκαιρία

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Κανονικές θερμοκρασίες

Με περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο πενθήμερο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη στην Αθήνα

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια κυρίως στα βόρεια

Περιορισμένη αστάθεια κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι μόνο στα νοτιοανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στον θεσσαλικό κάμπο

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο διήμερο - Πέφτει η θερμοκρασία από Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές το επόμενο διήμερο, αστάθεια και πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά / Κακοκαιρία

Καιρός: Αίθριος το επόμενο τριήμερο - Αλλάζει από την Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές το επόμενο τριήμερο. Από την Παρασκευή και μετά θα έχουμε αστάθεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές - Περιορισμένη αστάθεια προς το τέλος της εβδομάδας

Οι άνεμοι προοδυτικά θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ μέχρι την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ανοιξιάτικος καιρός

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές τις επόμενες ημέρες. Άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει το Πάσχα τους 25 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρία

Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές τις επόμενες ημέρες. Έως τους 25 βαθμούς ο υδράργυρος το Πάσχα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρία στην παραλία Γλυφάδας

Καιρός: Λίγα φαινόμενα και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Παρασκευή

Οι νοτιάδες στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ ενω στο Ιόνιο πρόσκαιρα θα φτάνουν τα 7 με 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Τετάρτη

Λίγα τοπικά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος τη Μεγάλη Τετάρτη και Πέμπτη - Άνοδος θερμοκρασίας

Βελτιωμένος θα διατηρηθεί ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα, στις περισσότερες περιοχές, με περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και Βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Βροχές στην Αττική

Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας - Σταδιακή βελτίωση από τη Μεγάλη Τετάρτη

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη. Αισθητή βελτίωση από τη Μεγάλη Τετάρτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχές στην Αττική

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Μικρή βελτίωση από την Τετάρτη

Βροχερός και άστατος ο καιρός έως τη Μεγάλη Τρίτη, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Βελτίωση αναμένεται τη Μεγάλη Τετάρτη και την Πέμπτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στην Αττική

Καιρός: Έντονα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή των Βαΐων

Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με έντονα φαινόμενα και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από την Κυριακή των Βαΐων

Αλλάζει από την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός με βροχές και καταιγίδες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, από τα μέσα της Μ. Εβδομάδος υποχωρεί η αστάθεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Αίθριος το Σάββατο με αραιές νεφώσεις

Σχεδόν αίθριος καιρός το Σάββατο με αραιές νεφώσεις από τα δυτικά και θερμοκρασία τοπικά στους 23 βαθμούς Κελσίου. Αλλάζει από την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.