ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καλοκαιρινός καιρός

Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο υδράργυρος τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες - Έως και 35 βαθμοί Κελσίου

Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενώ εξασθενούν οι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Μέχρι τους 33 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Βελτιωμένος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές. Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και περιορισμένη αστάθεια

Βελτιωμένος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Περιορισμένη αστάθεια. Άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές - Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Η θερμοκρασία θα ανέβει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου. Προοδευτική εξασθένηση των τοπικά θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στην Αθήνα

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι της Πέμπτης

Αρχικά βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, αλλά σταδιακή βελτίωση πριν από το μεσημέρι. Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κεραυνοί πάνω από την Αθήνα (φωτό αρχείου)

Κακοκαιρία: Βροχές και πλημμύρες στην Αττική - Πού σημειώθηκαν προβλήματα

Στην Αττική ήδη έχουν προκύψει οι πρώτες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, όπως νωρίτερα σε Βόλο και Θεσσαλονίκη. Στην Εύβοια ένας περιπατητής αγνοείται στο όρος Δίρφυς.

Συννεφιασμένος ουρανός

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Βελτίωση από το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρη επιδείνωση με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη, ενώ βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Επιδείνωση του καιρού

Καιρός: Πρόσκαιρη επιδείνωση από το μεσημέρι της Τετάρτης

Από το μεσημέρι της Τετάρτης έρχονται από τα βόρεια ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη όπου θα ενισχυθούν οι βοριάδες στα 7 με 8 μποφόρ. Βελτιώνεται ο καιρό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι

Καιρός: Τους 30 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθεί αστάθεια. Θερμοκρασίες τοπικά έως και 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη στην Αθήνα

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδας

Αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδος σε όλη τη χώρα, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη

Καιρός: Αίθριος με περιορισμένη αστάθεια

Γενικά αίθριος ο καιρός με περιορισμένη αστάθεια. Θερμοκρασίες τοπικά έως και 30 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι που δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Αστάθεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

Αστάθεια κυρίως το Σαββατοκύριακο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Έως και 30 βαθμούς Κελσίου τοπικά η θερμοκρασία

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Μέχρι και 30 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο στη χώρα, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει ή και να ξεπερνάει τους 30 βαθμού Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες και αστάθεια τις απογευματινές ώρες κυρίως το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Άστατος καιρός το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παροδικές νεφώσεις

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Οι άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη και άνεμοι έως 6 μποφόρ

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Άστατος καιρός το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και λίγα φαινόμενα τη Δευτέρα

Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.