ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Βελτιώνεται ο καιρός

Κακοκαιρία Ελπίδα: Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα, αλλά με παγωνιά

Εξασθενεί η κακοκαιρία Ελπίδα. Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, αν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλές τιμές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία Ελπίδα: "Ηρεμεί" το επόμενο τριήμερο - Δύο νέες διαταραχές από το Σαββατοκύριακο

Δυο σαφείς μεταβολές του καιρού έρχονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ. Η πρώτη το Σαββατοκύριακο και η δεύτερη το διάστημα Τρίτης - Πέμπτης.

Χιόνια στην Αθήνα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εξασθενεί τις επόμενες ώρες - Έρχονται δύο νέες διαταραχές

Βελτιώνεται ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ δύο νέες διαταραχές θα μας απασχολήσουν από το Σαββατοκύριακο και μετά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Αθήνα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Υποχωρεί το πολύ ισχυρό κύμα του χιονιά

Το πολύ ισχυρό το κύμα του χιονιά περνά από τα νότια και αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Παρόλα αυτά οι ελάχιστες τιμές θα είναι χαμηλές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Αθήνα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ο κόκκινος συναγερμός που αγνόησε η κυβέρνηση

Μπαλάκι ευθυνών από την κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία προς οποιονδήποτε άλλο πλην των πραγματικών υπευθύνων. Η κυβέρνηση είχε προειδοποιηθεί για το πότε θα ενταθεί η χιονόπτωση, αλλά αγνόησε για άλλη μια φορά τους ειδικούς.

Σφοδρή χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - Πότε υποχωρεί

Περιορίζεται στα νότια από το απόγευμα της Τρίτης το ισχυρό κύμα χιονιά της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πότε θα εξασθενήσει. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού μετατοπίζεται το κύμα του χιονιά - Ισχυρός παγετός και θυελλώδεις άνεμοι

Μετατοπίζεται από την Τρίτη το μεσημέρι το πολύ ισχυρό το κύμα της κακοκαιρίας Ελπίδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά - Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Χιονοπτώσεις στην ανατολική Ελλάδα φέρνει η κακοκαιρία Ελπίδα, καθώς και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιονόπτωση στο νησί της Σύρου

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ενισχύει τον χιονιά το "Aegean Effect Snow" - Τι είναι το νέο καιρικό φαινόμενο

Προ των πυλών του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας Ελπίδα η χώρα. Τι είναι το φαινόμενο "Aegean Effect Snow" και τι αναμένεται να προκαλέσει τις επόμενες ώρες στα νησιά του Αιγαίου.

Χιόνια στην Αθήνα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Έρχεται ισχυρό κύμα ψύχους - Πού αναμένονται χιονοπτώσεις - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα" με τσουχτερό κρύο, χιόνια και χιονόνερο στην ανατολική και νότια Ελλάδα. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Σύσκεψη υπό τον Στυλιανίδη για το δεύτερο κύμα.

Χιόνια στην Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ξεκίνησε η επέλασή της από τη Βόρεια Ελλάδα - Πού αναμένονται χιονοπτώσεις - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα" με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις. Πότε και πώς θα εκδηλωθούν τα δύο κύματα. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Έρχεται πυκνό χιόνι και τσουχτερό κρύο - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Πολικές θερμοκρασίες, πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Ελπίδα, που πρόκειται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες. Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει. Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Χιονισμένο τοπίο

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού θα χιονίσει τις επόμενες μέρες - Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Σε δύο κύματα θα χτυπήσει η κακοκαιρία Ελπίδα τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σε ποιες περιοχές αναμένεται να χιονίσει.

Επιδείνωση του καιρού με χιόνια

Κακοκαιρία Ελπίδα: Την Παρασκευή οι χιονοπτώσεις - Σε δύο φάσεις το κύμα ψύχους

Από την Παρασκευή ξεκινάνε οι χιονοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες.

Χιόνια στην Ελλάδα

Καιρός: Ο πολικός αεροχείμαρρος φέρνει χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες - Τι είναι

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Τι είναι ο πολικός αεροχείμαρρος και ποια τα χαρακτηριστικά του. Η πρόγνωση και η ανάλυση από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Έρχονται δύο ψυχρές εισβολές - Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια

ΚΑΙΡΟΣ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα μέσα στην εβδομάδα, καθώς δυο διαδοχικές ψυχρές εισβολές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω του αντικυκλώνα στη ΒΔ Ευρώπη. Ποιες περιοχές θα πληγούν.