ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα

Στον "πάγο" έχει βάλει το σύνολο της χώρας η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, η οποία αναμένεται να πλήξει και τις επόμενες ώρες τα ανατολικά και νότια της χώρας. Η εξέλιξη των φαινομένων.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Κακοκαιρία: Χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός - Πότε υποχωρεί η "Μπάρμπαρα"

Χιονόνερο και χιόνια στα ανατολικά ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο και ισχυρός παγετός στα κεντρικά και βόρεια εν μέσω κακοκαιρίας Μπάρπαρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Χιονοπτώσεις, ισχυρός παγετός και θυελλώδεις άνεμοι τη Δευτέρα - Πρόσκαιρη ύφεση πριν το μεσημέρι

Χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια κατά περιόδους πυκνές φέρνει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα. Τοπικά πολύ θυελλώδεις βοριάδες και χαμηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Παγετός, χιόνια και θυελλώδεις βοριάδες το επόμενο τριήμερο

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα προχώρησε η ΕΜΥ. Νέες προβλέψεις για πυκνές χιονοπτώσεις, ισχυρό παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.

Χιονοπτώσεις στην Αθήνα (φωτογραφία αρχείου)

Κακοκαιρία "Barbara": Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρός παγετός, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

Ισχυρός παγετός, πυκνές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Χιόνια στην Αθήνα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τριήμερο σφυροκόπημα του χιονιά - Πότε θα χτυπήσει την Αττική

Σε ετοιμότητα οι αρχές για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, που αναμένεται να φέρει χιόνια ακόμα και στην Αττική. Πώς θα κινηθούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Χιονόπτωση στην Εθνική οδό (φωτογραφία αρχείου)

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς πήρε το όνομά της

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα βρίσκεται προ των πυλών με χαμηλές θερμοκρασίες, πυκνές χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό να πλήττουν τα επόμενα 24ωρα τη χώρα. Γιατί ονομάστηκε Μπάρμπαρα και ποιος "βαφτίζει" τις κακοκαιρίες.

Χιονόπτωση στην Αθήνα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς, χιόνια και στην Αττική - Πού θα "χτυπήσει"

Χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός και πυκνές χιονοπτώσεις τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Ανάλυση της καιρικής κατάστασης από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Πού θα εκδηλωθούν βροχές και χιονοπτώσεις

Έντονη κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, με βροχές και χιονοπτώσεις. Η ΕΜΥ προσανατολίζεται στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού.

Ο καιρός, οι δράκοι και οι "μύθοι" στο επικοινωνιακό περιβάλλον

Ο καιρός, οι δράκοι και οι "μύθοι" στο επικοινωνιακό περιβάλλον

Σε όλα τα κράτη και από όλες τις Μετεωρολογικές Υπηρεσίες, τα ΜΜΕ δεν παύουν να θεωρούνται σύμμαχοι στη διασπορά της είδησης, διότι με την αξιοπιστία που εμπνέουν, δίνουν τη δυνατότητα της ταχείας μετάδοσης των μηνυμάτων για τον καιρό.

Χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και παγετός στα βόρεια την Πέμπτη

Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα, αλλά με παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Νεφώσεις και βροχές

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις έως το Σάββατο - Εντείνονται τα φαινόμενα την Παρασκευή

Βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της βόρειας χώρας. Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή με παγετό στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία (φωτό αρχείου)

Καιρός: Συννεφιά έως την Πέμπτη - Πότε εντείνονται τα φαινόμενα και πέφτει η θερμοκρασία

Τοπικές νεφώσεις έως την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια με παροδικά φαινόμενα και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.