ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καταιγίδα στην Αθήνα

Καιρός: "Βουτιά" ο υδράργυρος σήμερα και αύριο - Εξασθένηση των ανέμων από την Κυριακή

ΚΑΙΡΟΣ

Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο. Ισχυροί άνεμοι και από Τρίτη πολλές βροχές. Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας ενημερώνει για την πορεία της κακοκαιρίας.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας.

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας ενημερώνει για την πορεία της κακοκαιρίας. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές. Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κακοκαιρία - φωτογραφία αρχείου

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα - Κρύο Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Δείτε τι καιρό θα κάνει το επόμενο 48ωρο με προγνωστικά δεδομένα ανά ώρα.

Βροχή στην Αττική

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ψύχρα την Παρασκευή

ΚΑΙΡΟΣ

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού. Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς.

Καιρός: Ξεκίνησε η κακοκαιρία από τη Βόρεια Ελλάδα - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Καιρός: Ξεκίνησε η κακοκαιρία από τη Βόρεια Ελλάδα - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει ήδη ο καιρός σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας, αφού η κακοκαιρία κάνει την εμφάνισή της φέρνοντας βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές την Παρασκευή.

Φωτογραφία αρχείου.

Χαλάει ο καιρός: Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Μεταβολή του καιρού από τα βόρεια. Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την αναλυτική πρόγνωση.

Δυνατοί άνεμοι στο Ναύπλιο

Καιρός: Αγρίεψε ο Σεπτέμβρης - Που θα φτάσει ο άνεμος ακόμη και τα 10 μποφόρ

ΚΑΙΡΟΣ

Παρότι ο μήνας Σεπτέμβριος είναι κατά κανόνα ένας ήπιος μήνας, έχουν υπάρξει περιπτώσεις με πολύ ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κατά το παρελθόν. Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο, αλλά και για τις επόμενες μέρες.