ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από την Πέμπτη

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Μετά την Πέμπτη βελτιωμένος καιρός με άνοδο θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Νεφώσεις και βροχές

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό - Έρχονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού το επόμενο τριήμερο με βροχές από τα δυτικά. Σημαντική πτώση θερμοκρασίας κατά 10 περίπου βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχές

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Αλλάζει ο καιρός σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ σε άλλες θα είναι βελτιωμένος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος με καλές θερμοκρασίες - Βροχές και πτώση από βδομάδα

Στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Την Τρίτη και Τετάρτη σημαντική πτώση θερμοκρασίας κατά 10 περίπου βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος

Καιρός: Αίθριος με θερμοκρασίες έως 22 βαθμούς - Σημαντική πτώση και βροχές τις επόμενες ημέρες

Γενικά βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες περί τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου. Από βδομάδα βροχές και την Τρίτη και Τετάρτη σημαντική πτώση θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά την 25η Μαρτίου

Γενικά βελτιωμένος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο. Μεταβολή του καιρού από βδομάδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα στην Αθήνα

Καιρός: Βελτιωμένο το σκηνικό την Πέμπτη

Γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.