ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική

Καιρός: Θερμοκρασίες σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά

Γενικά βελτιωμένος καιρός με πιθανή αστάθεια στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ΝΔ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

Πρόσκαιρη μεταβολή στα δυτικά και βόρεια το Σαββατοκύριακο με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ζέστη έως το Σάββατο με σκόνη - Πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή

Ζεστός θα είναι ο καιρός μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα έχουμε θυελλώδεις βοριάδες και απομάκρυνση της σκόνης. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος στην Αθήνα

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη

Διατηρείται ο πολύ ζεστός καιρός με τον υδράργυρο τοπικά στους 33 με 34 βαθμούς. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα απομακρύνουν τη σκόνη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.