ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Παραμένει αυξημένη η θερμοκρασία μέχρι και την Τετάρτη

Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες. Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιόλουστος καιρός

Καιρός: Προ των πυλών το δεύτερο κύμα ζεστής

Αυξημένες για την εποχή θερμοκρασίες, με το δεύτερο κύμα ζέστης να βρίσκεται προ των πυλών. Βοριάδες έως και 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα

Καιρός: Δεύτερο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά η θερμοκρασία, καθώς από την Κυριακή αναμένεται νέο κύμα ζέστης. Ενισχύονται οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μετά τα 40αρια και ενίσχυση των βοριάδων στα 5 με 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Πάνω από τους 40 οι θερμοκρασίες - Υποχώρηση την Παρασκευή

Τους 41 βαθμούς Κελσίου θα "αγγίξει" τοπικά το θερμόμετρο. Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο, πριν το νέο κύμα καύσωνα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καύσωνας

Καιρός: Κορυφώνεται ο καύσωνας την Πέμπτη - Νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Έως και 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη. Σταδιακή μείωση από την Παρασκευή, ενώ έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αυξάνεται η θερμοκρασία

Καιρός: Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας - Έως και 39 βαθμούς Κελσίου

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 39 βαθμούς. Περιορισμένη αστάθεια και άνεμοι 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από το Άργος, εν μέσω καύσωνα

Καιρός: Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα - Έως και 41 βαθμοί Κελσίου την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα καύσωνα στη χώρα, με τη θερμοκρασία τοπικά να φτάνει και τους 41 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας από την Τρίτη - Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τρίτη, ενώ στα μέσα της εβδομάδος θα φτάσουμε πιθανόν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους

Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά με τοπικά έντονα φαινόμενα

Επικράτηση βορείων ανέμων 5 με 6 μποφόρ που αργότερα θα ενισχυθούν και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια μέχρι τη Δευτέρα - Άνοδος της θερμοκρασίας από Τρίτη

Έως την ερχόμενη Δευτέρα διατήρηση της αστάθειας. Μικρή ενίσχυση βοριάδων στο Αιγαίο το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες με βροχές στα ηπειρωτικά την Παρασκευή

Παραμένει ασταθής ο καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες

Επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Τυπικά καλοκαιρινός καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και διατήρηση της αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί η αστάθεια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά και βαθμιαία ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Έως 7 μποφόρ από την Πέμπη οι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.