ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου - Καλές θάλασσες στα πελάγη

Ο καιρός ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου. Παρότι θα διατηρηθεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη. Καλές θάλασσες στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Θα διατηρηθεί η αστάθεια στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Αστάθεια σε ηπειρωτικά, Αιγαίο και Κρήτη - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Διατηρείται αστάθεια στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Έντονα φαινόμενα στα βορειοανατολικά - Θερμοκρασία κάτω από τα κανονικά επίπεδα 

Το πρωί στα βορειοανατολικά πιθανόν έντονα φαινόμενα αλλά στα υπόλοιπα υποχωρεί η αστάθεια. Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονη αστάθεια

Καιρός: Υποχωρεί η αστάθεια

Θα διατηρηθεί τοπικά σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Αλλαγή του καιρού με έντονα φαινόμενα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από σήμερα, Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Συννεφιά

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες

Ασταθής θα είναι ο καιρός στα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά - Κανονικές θερμοκρασίες

Η αστάθεια ξεκινά από την Κυριακή στα βόρεια και επεκτείνεται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τη Δευτέρα . Οι θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.