ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Χιονισμένο τοπίο

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού θα χιονίσει τις επόμενες μέρες - Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

Σε δύο κύματα θα χτυπήσει η κακοκαιρία Ελπίδα τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σε ποιες περιοχές αναμένεται να χιονίσει.

Επιδείνωση του καιρού με χιόνια

Κακοκαιρία Ελπίδα: Την Παρασκευή οι χιονοπτώσεις - Σε δύο φάσεις το κύμα ψύχους

Από την Παρασκευή ξεκινάνε οι χιονοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες.

Χιόνια στην Ελλάδα

Καιρός: Ο πολικός αεροχείμαρρος φέρνει χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες - Τι είναι

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Τι είναι ο πολικός αεροχείμαρρος και ποια τα χαρακτηριστικά του. Η πρόγνωση και η ανάλυση από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Έρχονται δύο ψυχρές εισβολές - Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια

ΚΑΙΡΟΣ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα μέσα στην εβδομάδα, καθώς δυο διαδοχικές ψυχρές εισβολές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω του αντικυκλώνα στη ΒΔ Ευρώπη. Ποιες περιοχές θα πληγούν.

Ισχυροί άνεμοι στην Αττική

Κακοκαιρία Διομήδης: Διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία. Προληπτικές εκκενώσεις χωριών στην Καρδίτσα, διακοπές ρεύματος και κλειστά σχολεία σε Ξάνθη, Χαλκιδική και Θάσο. Που αλλού παρατηρούνται προβλήματα.

Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία

Κακοκαιρία Διομήδης: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες - Έρχεται τσουχτερό κρύο

Πώς εξελίσσεται μέχρι στιγμής η κακοκαιρία "Διομήδης" και σε ποιες περιοχές είναι εντονότερα τα καιρικά φαινόμενα. Σε "ελεύθερη πτώση" η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Κακοκαιρία Διομήδης: Επιδείνωση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Επέλαση του Διομήδη με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους

Έκδοση Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας τις έντονες βροχοπτώσεις, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. 

Βροχή

Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Καιρός: Πολλές βροχές τις επόμενες μέρες

Από σήμερα Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο αλλάζει ο καιρός με πολλές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.