ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Πόσο θα κρατήσει ο άστατος καιρός - Η εξήγηση του φαινομένου

ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί ενώ έχουμε μπει πια και επίσημα στο καλοκαίρι και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου ο καιρός θυμίζει περισσότερο Φθινόπωρο. Ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί το γιατί.

Βροχές στην Αττική

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική - Άνοιξαν οι ουρανοί

Καθόλου καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός στην Αθήνα την Κυριακή (04/06) καθώς σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου σημειώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Καιρός στην Αθήνα

Καιρός: Έως 29 βαθμούς η θερμοκρασία με τοπικές βροχές την Κυριακή

Αστάθεια κυρίως στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα και άνεμοι 4 με 5 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έξοδος των εκδρομέων με βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα πλήξουν

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Παρασκευή (2/6) σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Με βροχές μπαίνει ο Ιούνιος - Πότε βελτιώνεται το σκηνικό

Περιορίζεται η αστάθεια από την Παρασκευή και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Πέμπτη - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Διατηρείται η αστάθεια την Πέμπτη, με τους ανέμους να κυμαίνονται στα 4 - 5 και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός καιρός στην Αττική

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν

Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα ηπειρωτικά καθώς τοπικά και στα νότια. Θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.