ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες - Επιδείνωση από την Κυριακή

Σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Επιδείνωση του σκηνικού από την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά με βροχές στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές από την Τετάρτη - Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Τοπικές βροχές στα δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τοπική συννεφιά

Καιρός: Βροχές στα δυτικά και βόρεια τη Δευτέρα - Νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Οι θερμοκρασίες θα κινηθούν πάνω από τα κανονικά επίπεδα και οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στα πελάγη τη Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχοπτώσεις

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο - Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Αυξημένη συννεφιά με πολλές βροχές και καταιγίδες στα ΒΔ. Λίγα φαινόμενα τις επόμενες μέρες και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Ariel: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Πού θα χτυπήσουν

Κακοκαιρία Ariel: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Πού θα χτυπήσουν

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Ariel που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες. Κλειστή η Εθνική Αθηνών - Κορίνθου, έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη. LIVE χάρτης με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Συννεφιασμένος καιρός

Κακοκαιρία Ariel: Έντονα φαινόμενα την Πέμπτη με ύφεση από το βράδυ

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες μέρες. Κανονικές θερμοκρασίες με τάση ανόδου το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Ariel στην Αττική

Κακοκαιρία Ariel: Επί ποδός οι αρχές για επικίνδυνα φαινόμενα - Πού θα εκδηλωθούν και πότε

Προειδοποιητικά μηνύματα του 112 σε Χαλκιδική, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Πιερία λόγω της κακοκαιρίας Ariel που επελαύνει με μεγάλα ύψη βροχής, πολλούς κεραυνούς και θυελλώδεις ανέμους. Δείτε live την εξέλιξη του φαινομένου.

Κακοκαιρία Ariel: Προβλήματα στην Αττική,  112 στο Ιόνιο - Ανάλυση από τον Θοδωρή Κολυδά

Κακοκαιρία Ariel: Προβλήματα στην Αττική, 112 στο Ιόνιο - Ανάλυση από τον Θοδωρή Κολυδά

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία Ariel. Πού και πότε θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα, πότε θα εξασθενήσουν. LIVE χάρτης με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία Ariel: Πού και πότε θα χτυπήσει - Η ανάλυση από τον Θοδωρή Κολυδά

Μεγάλα ύψη βροχής, συχνότητα κεραυνών και άνεμοι εντάσεων έως 8 μποφόρ τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας "Ariel". Αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.