ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Χωρίς νερό και ρεύμα οι κάτοικοι στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης

Κακοκαιρία Μπάλλος: Χωρίς νερό και ρεύμα οι κάτοικοι στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης

Προβλήματα «άφησε» στο πέρασμα της η κακοκαιρία «Μπάλλος» και στη Θεσσαλονίκη. Στην τοπική κοινότητα Ταγαράδων του δήμου Θέρμης οι κάτοικοι έμειναν χωρίς νερό και ρεύμα για περισσότερες από οκτώ ώρες.

Πλημμύρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μπάλλος" στην Καλλιθέα

Κακοκαιρία Μπάλλος: "Σφυροκοπά" σχεδόν όλη τη χώρα - Πού θα "χτυπήσει" τις επόμενες ώρες

Δύσκολες αναμένονται οι επόμενες ώρες, καθώς τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Μπάλλος θα συνεχίσουν να πλήττουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονες βροχοπτώσεις στην Αττική όλη την μέρα

Θοδωρής Κολυδάς - κακοκαιρία "Μπάλλος": Αναμένεται και νέο ισχυρο κύμα

Μεγάλα ύψη βροχής έχουν ήδη καταγραφεί σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάσταση που αναμένεται να συνεχιστεί, όσο διαρκεί το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μπάλλος" από την χώρα

Φεύγει η κακοκαιρία "Αθηνά" - Θα έρθει ο "Μπάλλος";

Φεύγει η κακοκαιρία "Αθηνά" - Θα έρθει ο "Μπάλλος";

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης. Έντονα φαινόμενα Πέμπτη και Παρασκευή. Εάν εκδοθεί έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Φαινομένων η κακοκαιρία θα ονομαστεί "Ballos".

Βροχή στην Αθήνα

Κακοκαιρία Αθηνά: Επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή - Πού θα εκδηλωθούν

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν την Παρασκευή, με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ. Πότε εκτιμάται ότι θα εξασθενήσει η κακοκαιρία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Αθηνά: Φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Κακοκαιρία Αθηνά: Φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Τοπικά ισχυρά φαινόμενα την Πέμπτη και Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα πέσει αλλά όχι σημαντικά και θα ενισχυθούν πρόσκαιρα οι άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία Αθηνά: Άρχισε η επέλασή της στη χώρα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα

Ακραία καιρικά φαινόμενα φέρνει η κακοκαιρία "Αθηνά" από το βράδυ της Τετάρτης, τα οποία αναμένεται να ενταθούν Πέμπτη και Παρασκευή. Μήνυμα του 112 στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Ποιες περιοχές θα πληγούν.

Καταιγίδα στην Αττική

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κακοκαιρία "Αθήνα" θα εκδηλωθεί με ακραία φαινόμενα από το βράδυ της Τετάρτης που θα ενταθούν Πέμπτη και Παρασκευή.