ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Βροχές

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Διαδοχικά συστήματα θα μας επηρεάζουν μέχρι την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά. Οι θερμοκρασίες θα πέσουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχές

Καιρός: Νέα επιδείνωση από το μεσημέρι - Θα επηρεαστεί σχεδόν όλη η χώρα

Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή, κυρίως από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί και πάλι σχεδόν όλη η χώρα. Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Εντονη βροχόπτωση στην Αθηνα.

Καιρός: Νέα επιδείνωση την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες

Το βράδυ της Παρασκευής περιορίζονται τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά. Τοπικά θυελλώδεις νοτιάδες 7 με 8 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ. Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα. Ανάλυση από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ισχυρή βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Άστατος και πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Διαδοχικά συστήματα θα μας επηρεάσουν τις επόμενες ημέρες τα οποία κατά περιόδους θα έρχονται από την κεντρική Μεσόγειο. Πρόσκαιρη πτώση θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Ηλιοφάνεια, βοριάδες και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο

Με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο. Βοριάδες στο Αιγαίο έως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.