ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και θερμοκρασία έως τους 34 την Κυριακή

Γενικά βελτιωμένος καιρός θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Στα βόρεια θα σημειωθούν βροχές ή σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα σταματήσουν. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Μέχρι και τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται πτώση

Καιρός: Μέχρι και τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται πτώση

Σε πολύ υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία σήμερα. Βροχές το βράδυ και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και ενίσχυση ανέμων στα 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Έως τους 35 η θερμοκρασία το Σάββατο

Βελτιωμένος καιρός αρχικά στις περισσότερες περιοχές και αργότερα βροχές κυρίως από το απόγευμα στα βορειοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Ανεβαίνει στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα τοπικά φαινόμενα στα βορειοδυτικά, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Επιμένουν οι βροχές την Τετάρτη - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία στο τέλος της εβδομάδος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχοπτώσεις

Καιρός: Έντονες βροχοπτώσεις σήμερα - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, που από την Τετάρτη θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στο τέλος της εβδομάδος θα ξεπεράσει τους 30 βαθμού. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχοπτώσεις

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τρίτη

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Έως 29 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία Bogdan: Συστάσεις της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

Ενόψει του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης από το πέρασμα της κακοκαιρίας Bogdan, η ΓΓΠΠ συνιστά προσοχή στους πολίτες των περιοχών που προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων.

Κακοκαιρία στην Αθήνα (φωτό αρχείου)

Κακοκαιρία Bogdan: Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί - Πότε θα κορυφωθούν τα φαινόμενα

Σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού θα επηρεαστεί το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος από τα ξημερώματα και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης κι ακολούθως η δυτική Στερεά και πιθανόν η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Μέχρι 29 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, βροχές Τρίτη και Τετάρτη

Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αύξηση της θερμοκρασίας

Καιρός: Έως και 29 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα

Αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα συννεφιάσει δυτικά και βόρεια και στα ΒΔ θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ασθενής συννεφιά

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας από το Σάββατο - Πότε επιστρέφουν οι βροχές

Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Παραμένει η αστάθεια την Παρασκευή - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο. Βροχές στα βόρεια και τα δυτικά από την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Υποχωρούν τα φαινόμενα από Παρασκευή

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που από το απόγευμα της Παρασκευής θα περιοριστούν. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός καιρός στην Αθήνα

Καιρός: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

́Βροχερός καιρός στα ανατολικά και νότια και σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Στα 6 με 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Βροχές, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Βροχές, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας

Πολλές βροχές στα ανατολικά και νότια με βοριάδες στα 6 - 7 μποφόρ τo διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης. Η θερμοκρασία σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά την Πέμπτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Τοπικές βροχές στην ανατολική Ελλάδα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Οι άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στα βόρεια στους 24 βαθμούς και τους 25 με 27 στην υπόλοιπη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αραιή συννεφιά

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια και βελτιωμένος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ruapehu: Το ηφαίστειο του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" για όσους αναζητούν την αδρεναλίνη

Ruapehu: Το ηφαίστειο του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" για όσους αναζητούν την αδρεναλίνη

Το Tongariro είναι το παλαιότερο εθνικό πάρκο στη Νέα Ζηλανδία, που βρίσκεται στο Βόρειο Νησί. Ήταν το έκτο εθνικό πάρκο που δημιουργήθηκε παγκοσμίως και έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.