ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καταιγίδα με χαλάζι

Καιρός: Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ - Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ποιές περιοχές αφορά και πόσες ώρες θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Κακοκαιρία στην πόλη την Τρικάλων

Διατηρείται ο άστατος καιρός κυρίως στα ηπειρωτικά - Μικρή πτώση θερμοκρασίας

Στην περιοχή μας για μια εβδομάδα ακόμα θα διατηρηθεί ο άστατος καιρός. Η τάση όμως για νότια κίνηση του αντικυκλώνα μας προδιαθέτει για πιο ευσταθή κυκλοφορία και τα νέα για τις ημέρες του Πάσχα είναι μάλλον ευχάριστα. 

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική - Έκλεισε η Λεωφόρος Πειραιώς

Κακοκαιρία: "Πνίγηκε" η Αττική - Κυκλοφοριακό χάος σε κεντρικές οδούς

Έντονα προβλήματα σε όλη τη χώρα από το νέο κύμα κακοκαιρίας. Διακοπές κυκλοφορίας και κλήσεις για άντληση υδάτων από την Πυροσβεστική σε Πειραιά και Καλλιθέα. Σημειωτόν η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους. Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες μέρες.

Η Κρήτη μετρά τις πληγές της - Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας το επόμενο τριήμερο

Η Κρήτη μετρά τις πληγές της - Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας το επόμενο τριήμερο

ΚΑΙΡΟΣ

Επιχειρήσεις διάσωσης στη Σητεία - Κινδύνευσαν άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους από τη στάθμη του νερού. Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή αλλά και για τις επόμενες μέρες.