ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Κακοκαιρία (φωτό αρχείου)

Καιρός: Με βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο

Τοπικές βροχές, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και θερμοκρασία σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ασθενείς βροχοπτώσεις

Καιρός: Ασθενείς βροχές από το απόγευμα του Σαββάτου

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, με λίγα φαινόμενα από τα απόγευμα. Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με ανέμους από 4 με 6 και τοπικά 6-7 μποφόρ και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός - Έκτακτο δελτίο: Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες μέχρι το βράδυ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο: Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες μέχρι το βράδυ

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει βροχές, καταιγίες και θυελλώδεις ανέμους. Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα φαινόμενα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Κακοκαιρία στην Αθήνα

Καιρός - Έκτακτο δελτίο: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και πότε

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Τετάρτη

Περιορίζονται μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι έως 8 μποφόρ και θερμοκρασία κοντά στα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έκτακτο δελτίο: Επιδείνωση από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο: Επιδείνωση από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Ανάλυση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά.

Βροχόπτωση

Καιρός: Βροχές με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες τη Δευτέρα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά