ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Βαθμιαία βελτίωση από Παρασκευή - Ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο

Βελτιώνεται ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αθήνα

Καιρός: Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή , ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι χαμηλή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αφρικανική σκόνη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια

Τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με βελτίωση από την Παρασκευή.Υποχωρεί η θερμοκρασία από Τετάρτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια μέχρι και τη Δευτέρα

Καιρός: Μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια μέχρι και τη Δευτέρα

Βροχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά στα κεντρικά και νότια. Υποχωρεί η θερμοκρασία από Τετάρτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βελτιωμένος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος σε μεγάλο μέρος της χώρας με άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας. Δεν θα λείψουν τα τοπικά φαινόμενα, κυρίως στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων

Καιρός: Κακοκαιρία από σήμερα με καταιγίδες στα νότια - Άνεμοι 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στην Ανατολική χώρα και με βοριάδες 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας και βαθμιαία άνοδος από Παρασκευή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Σύννεφα στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων

Κακοκαιρία από Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες σε Κυκλάδες, χιόνια στην Κρήτη

Απότομη αλλαγή του καιρού από Τετάρτη με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία. Αναλυτική η πρόβλεψη από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΚΑΙΡΟΣ.

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο και άνοδος από Παρασκευή

Η θερμοκρασία θα πέσει το επόμενο διήμερο αλλά δεν θα απέχει πολύ από τις κανονικές τιμές. Αισθητή άνοδος από την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο ουρανός της Αθήνας

Καιρός: Βελτιωμένος και σχεδόν αίθριος την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές

Άνοδος της θερμοκρασίας το μεσημέρι, αλλά κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.