Αλλάζει ο καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές την Παρασκευή

Αλλάζει ο καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές την Παρασκευή
Σύννεφα πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη από τα βόρεια με βροχές - Τοπικά έντονα φαινόμενα την Παρασκευή με τάση περαιτέρω πτώσης - Η πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32με 33 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 29 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα βόρειοι μέτριοι. Η η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές που την Παρασκευή θα είναι τοπικά ισχυρές.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές και η συνολική πτώση της θερμοκρασίας στο τριήμερο αποτιμάται να είναι της τάξεως των 8 με 10 βαθμών.

.

ΠΕΜΠΤΗ 19-09-2019

Αρχικά στα βόρεια και γρήγορα στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια από το βράδυ πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και βόρεια, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ
που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-09-2019

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια να είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα και θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 και από τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-09-2019

Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version