Διατηρείται ο άστατος καιρός – Περιορίζεται στα βόρεια η αστάθεια το Σαββατοκύριακο

Διατηρείται ο άστατος καιρός – Περιορίζεται στα βόρεια η αστάθεια το Σαββατοκύριακο
Συννεφιασμένος αττικός ουρανός Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες από το Θοδωρή Κολυδά

Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει και σήμερα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Δεν αποκλείεται εκτός από τα ηπειρωτικά να επηρεαστούν και οι νησιωτικές περιοχές Χθες σημειώθηκαν πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην Αττική και στα Ανατολικά και Βόρεια έφτασαν τα 50 με 70 mm , με πολλή μεγάλη ραγδαιότητα και στα Δυτικά τα 40 με 50 mm.

Στην Ευρώπη στα βορειοδυτικά η θερμοκρασία θα είναι υψηλή ενώ στη χώρα μας αλλά και σε όλη τη σχεδόν τη Βαλκανική και τα ανατολικά θα διατηρηθεί η αστάθεια.

undefined

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με φαινόμενα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά έντονα . ΟΙ άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και τοπικά ΝΔ 3 με 4 μπ . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου .

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές η καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου .

Προοπτική καιρού

Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί το Σαββατοκύριακο στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα θα βελτιωθεί . Πάντως μετά από αυτή την πρόσκαιρη ύφεση η αστάθεια θα ξαναεπηρεάσει και την ερχόμενη εβδομάδα τα κεντρικά και τα βόρεια . Η θερμοκρασία θα ανέβει , ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μπ και στα νότια τα 5 με 6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα