Η κακοκαιρία από ψηλά: Εντυπωσιακές δορυφορικές εικόνες της χιονισμένης Ελλάδας

Η κακοκαιρία από ψηλά: Εντυπωσιακές δορυφορικές εικόνες της χιονισμένης Ελλάδας
Η χιονισμένη Ελλάδα από δορυφόρο

Εν αναμονή του τρίτου κύματος κακοκαιρίας η χώρα. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελλάδας "στα λευκά" που τραβήχτηκαν από δορυφόρο της NASA.

Δριμύ ψύχος επικρατεί στη χώρα τα τελευταία 24ωρα ιδιαίτερα στα βόρεια και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, ενώ η κακοκαιρία μετατοπίζεται ανατολικότερα.

Η απολύτως ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στην Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης και ήταν ίση με -17,8 βαθμούς Κελσίου.

Εν αναμονή του τρίτου κύματος της κακοκαιρίας που αρχίζει και οργανώνεται στο Ιόνιο, δείτε παρακάτω τρεις δορυφορικές φωτογραφίες της NASA από τη χιονισμένη Ελλάδα.

Δορυφορικές εικόνες της χιονισμένης Ελλάδας

Δορυφορικές εικόνες της χιονισμένης Ελλάδας

Η χιονισμένη Ελλάδα από δορυφόρο

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής (17/1) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο, προειδοποιώντας για κακοκαιρία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, που θα περιλαμβάνει χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από σήμερα το βράδυ Κυριακή (17-01-2021) προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει από τα νοτιοδυτικά έως αύριο Δευτέρα (18-01-2021) τη νότια κυρίως χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα