Ηλιοφάνεια και άνοδος θερμοκρασίας- Έρχονται βροχές την Κυριακή

Ηλιοφάνεια και άνοδος θερμοκρασίας- Έρχονται βροχές την Κυριακή
Αίθριος καιρός στη Φωκίδα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Ηλιοφάνεια το επόμενο διήμερο, με τοπικές ομίχλες και αλλαγή του καιρού από την Κυριακή

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα αλλά με κρύο το πρωί κυρίως στα βόρεια

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ αλλά θα ενισχυθούν ως νοτιάδες στα 7 μποφόρ στο Ιόνιο την Κυριακή

Σήμερα Πέμπτη στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, ωστόσο παγετός προβλέπεται να σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11-2020

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν σταδυτικά, τα βόρεια και τα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα, βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Κατά τόπους παγετός και περιορισμένη ορατότητα, αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά 4 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές ωστόσο νωρίς το πρωί παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2020

Προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη νύχτα στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2020

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία πρώτα στα βόρεια και από το απόγευμα και στα κεντρικά σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Λίγες τοπικές Νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή από το απόγευμα θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη που την Κυριακή θα πυκνώσουν

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που την Κυριακή θα πυκνώσουν και θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version