Iσχυρές βροχές ανατολικά και νότια- Βελτίωση από Πέμπτη

Iσχυρές βροχές ανατολικά και νότια- Βελτίωση από Πέμπτη
Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με βροχές στα ανατολικά από τη Θεσσαλία και νοτιότερα και καταιγίδες στη Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες

• Πρόσκαιρη η πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο – Από Πέμπτη άνοδος

• Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση από Πέμπτη

Σήμερα Τρίτη στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-10-2020

Στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη, τις δυτικές Κυκλάδες και στην Εύβοια, θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2020

Στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κρήτη, τις δυτικές Κυκλάδες και την Εύβοια, θα εξασθενήσουν τις πρωινές ώρες στις βορειότερες περιοχές και από το απόγευμα στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2020

Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός και μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα με πρόσκαιρη βροχή την Τετάρτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 21 και 24 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version