Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές στα βόρεια

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές στα βόρεια
Καλοκαιρία στην Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται τις επόμενες ημέρες σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή, Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια. Την Τρίτη θα έχουμε άστατο καιρό σε πολλές περιοχές

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-06-2020

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια,θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα στα δυτικά και νότια πελάγη 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν, στα βορειοανατολικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.


ΔΕΥΤΕΡΑ 15-06-2020

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν, δυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.


ΤΡΙΤΗ 16-06-2020

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση στα δυτικά το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Με λίγες τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα