Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά το επόμενο τριήμερο
Συννεφιά eurokinissi

Αστάθεια στα ηπειρωτικά το επόμενο τριήμερο, σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές με αρκετή αστάθεια έως την Παρασκευή
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 01-09-22

Γενικά αίθριος καιρός σε όλες σχεδόν τις νησιωτικές περιοχές. Στα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στη βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει, στα ηπειρωτικά μέχρι τους 34 βαθμούς και στα νησιά έως τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-22

Αρχικά στη Μακεδονία, τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη Κρήτη, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και μετά τις μεσημβρινές ώρες βοδειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-09-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-09-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με αστάθεια την Πέμπτη και Παρασκευή . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα